Bouwcenter Frans Vlaeminck

Telefoon: 056/66.71.03

Fax: 056/66.58.44

Website:
www.bcfv.be

Categorie:
Doe-het-zelf - Doe-het-zelf Oostrozebeke

Omschrijving:
De openingsuren van Bouwcenter Frans Vlaeminck Ingelmunstersteenweg 72 in Oostrozebeke. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar Bouwcenter Frans Vlaeminck.
Uw bijdrage

Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren.

Met een account kunt u ook stemmen en reageren op winkels en bedrijven.

Openingsuren van Bouwcenter Frans Vlaeminck

Bouwcenter Frans Vlaeminck is momenteel GESLOTEN.
Bouwcenter Frans Vlaeminck gaat terug open binnen 01 uur en 08 minuten.

4/10 gebaseerd op 3 beoordelingen

urenheader openingsuren van Bouwcenter Frans Vlaeminck in Ingelmunstersteenweg 72 in 8780 Oostrozebeke

Beoordelingen van Bouwcenter Frans Vlaeminck

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 09 april 2017
Wij hebben bij bcfc een dressing gekocht. De verkoper zei dat deze eenvoudig zelf te installeren was. Alles is op maat gezaagd en voorgeboord. Men moet het enkel assembleren. Toen wij de kast echter assembleerden, bleken er platen niet te passen en er waren boringen die ontbraken. Toen we de firma hierover contacteerden, klonk het antwoord ludiek: “tja, er is een beetje zaag- en freeswerk aan hé”.
op 09 april 2017
Enkele maanden geleden heb ik hier 15 deuren gekocht, Na thuiskomst, mocht ik al direct terug keren omdat er in één deur een groot gat zat. Nu pas ben ik ertoe gekomen om deze te installeren. Blijkt dat er, naast vele kleine beschadigingen, 3 deuren tussen zitten die een 5 cm kleinere breedte hebben. De magazijnier heeft toen dus de verkeerde meegegeven maar ze worden niet aanvaard voor inwisseling omdat “de klant 14 dagen de tijd heeft om de goederen te controleren”. Ik moest dus maar op tijd alle pakketten geopend hebben en de deuren opgemeten hebben en moet dus gewoon 3 nieuwe kopen, niet tegenstaande er geen twijfel bestaat dat zij de verkeerde deuren hebben meegegeven. Bij de drie deuren, waarvoor ik zelfs meer heb betaald dan de eerste, zit er terug een beschadigde deur. Niet verwonderling als je hun magazijn van binnen hebt gezien...

Plan van Bouwcenter Frans Vlaeminck

In de buurt van Bouwcenter Frans Vlaeminck