De wintersolden zijn in zicht!

wintersolden, nieuwjaarssolden, solden, koopzondag
- Dit jaar gaan de wintersolden een dagje vroeger van start. Vanaf zaterdag 2 januari 2016 wordt de jacht op koopjes geopend voor kledij, schoenen, tassen en vele andere artikelen met een mooie korting! Omdat de wintersolden dit jaar op een zaterdag begint, kan je je verwachten aan een grote drukte in de gekende winkelsteden, zoals Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge. Houd dus rekening met verkeersdrukte en parkeerproblemen in de binnensteden, of kies voor het openbaar vervoer als je wil gaan shoppen. Vele winkels zullen open zijn op zondag 3 januari die een koopzondag is. De laatste dag van de wintersolden valt normaal gezien op zondag 31 januari 2016. In de praktijk zal voor veel winkels de laatste soldendag op zaterdag 30 januari zijn, tenzij de winkels er voor kiezen om de laatste zondag van januari ook als koopzondag te aanzien. Voor de jagers van de hoogste kortingen iets om rekening mee te houden! Veel soldenplezier!