H&M België is 24/7 open

De winkelketen H&M start de Belgische online webshop met zowel kledij voor dames, heren, kinderen en de H&M Home collectie.
- De winkelketen H&M heeft eindelijk de deuren van haar webshop ook voor België geopend. Zowel kledij voor dames, heren, kinderen én de H&M Home collectie zijn voortaan online en dus 24/7 vanuit de zetel beschikbaar! De webshop van kledingketen H&M, bereikbaar via hm.com waar kledij, accessoires en leuke interieurspulletjes met een muisklik bij je thuis kan geleverd worden. En nu raken we volledig enthousiast want ook de exclusieve collecties zoals de samenwerkingen met grote designers en de extended sportcollecties kunnen online besteld worden! H&M noemt de lancering van de Belgische webshop een ideale aanvulling van de bestaande winkels. De klanten hebben nu dag en nacht toegang tot mode en kwaliteit aan de beste prijs, zowel via pc, smartphone of tablet. De lancering werd gevierd met een aantal online deals voor de virtuele klanten – wees er dus vlug bij en klik naar hm.com !