Meneer van Dalen stopt ermee !

De grappige supermarktmanager van Albert Heijn stopt na 10 jaar televisie maken.
- Meneer Van Dalen zegt “dag”.

Harry Piekema of meneer Van Dalen, de grappige supermarktmanager van Albert Heijn is voor de laatste keer te zien in de speciaal samengestelde afscheidscommercial waar hij terugblikt op de afgelopen 10 jaar. Meneer Van Dalen was sinds 2004 het reclame-icoon van de supermarktketen Albert Heijn en was in totaal 153 tv-commercials te zien, van onderwateropnames tot filmpjes waar hij als Tarzan met lianen door de supermarkt heen slingerde.

Op dit moment vindt het gezicht van Albert Heijn het tijd voor nieuwe uitdagingen in de theaterwereld. Het einde van een tijdperk voor de supermarktketen, die de nu de kans grijpt om zijn reclamespotjes te gaan vernieuwen. Dit voorjaar mogen we hierover meer verwachten. Heel wat mensen dachten dat de in Nederland zeer populaire Harry Piekema echt als manager bij de supermarkt werkte. Een leuk weetje is dat het contractueel vastgelegd werd dat de joviale supermarktmanager zijn boodschappen moest doen in “zijn” winkel, om het beeld te versterken dat hij écht in een Albert Heijn werkte! Het filmpje kan je hieronder terugvinden , hier zie je hoe Meneer Van Dalen afscheid neemt én de actie op zakdoekjes bij Albert Heijn promoot.