Scandinavische designwinkel Flying Tiger opent deuren in Brugge.

De 4e Flying Tiger Store in België opende eind januari haar deuren in het Zuidpand in Brugge.
- De 4e Flying Tiger Store in België opende eind januari haar deuren in het Zuidpand in Brugge. Tiger Stores zijn opgestart in 1995 in Kopenhagen, sindsdien is deze keten in uitgegroeid tot een internationale keten van 400 winkel in 22 landen en deze blijft maar uitbreiden. Het concept is een eigen, wisselend assortiment van grappige, functionele en originele hebbedingen en gadgets. Tiger Stores Belgium hadden al sinds 2013 winkels in Wijnegem Shopping Center, Waasland Shopping Center en Shopping Zuid in Gent. Het aanbod in de unieke designproducten is heel groot: je vindt er kaarsen, klokken, speelgoed, make-up, keukengereedschap, kantooraccessoires enz. Elk product heeft zijn Scandinavische touch en worden bovendien verkocht aan belachelijk lage prijzen! Een leuke en hippe store om je kadootjes te halen of te gaan shoppen voor eigen interieur natuurlijk!