Primark opent winkel op 10 december 2014

Primark opent in Brussel en Gent
- De Primark in Brussel opent zijn deuren op 10 december 2014, op de plaats waar vroeger de Amerikaanse kledingwinkel Forever 21 was. Deze laatste stopte ermee , toen enkele jaren geleden het pand afbrandde. De nieuwe winkel van Primark zal een oppervlakte hebben van 3000 m².Het zal de tweede Primark worden in België, na de winkel in Luik die enkele jaren geleden opende. De Primark in Gent zou normaalgezien ook binnenkort moeten openen, vorig jaar werd er gemeld dat ze in het najaar van 2014 gingen openen, maar momenteel is er nog geen nieuws van de opening van de nieuwe Primark in Gent, die op de hoek komt van de Langemunt en de Vrijdagsmarkt. Het pand in Gent heeft nog eens 1500 m² extra oppervlakte dan de Primark in Brussel.