Uniqlo opent eerste winkel in België

Uniqlo, de Japanse modeketen, opent zijn eerste filiaal in België
- Uniqlo, de Japanse modeketen, opent zijn eerste filiaal in België. Deze kledij retail is voornamelijk actief Aziatische landen, US en UK. Binnen Europa staan de fashionista’s in de rij voor de winkels in Parijs en Berlijn. Goed nieuws dus voor de Belgische fashionista’s die binnenkort in Brussel en Antwerpen hun kledingkast kunnen aanvullen met essentiële Uniqlo-kledingstukken, zoals een warme kasjmieren trui of een leuk zijden kleedje. Mogelijks komt er nog een 3e Belgisch filiaal bij. Uniqlo, afkorting van Unique Clothing Warehouse wordt gekenmerkt door zijn goede kwaliteit en redelijke prijzen. Het concept is kort en bondig: een aanbod van basics in verschillende kleuren. Vooral de kwalitatieve en mooie basic kledingstukken zorgen ervoor dat de Japanse modeketen verschillende doelgroepen aantrekt. Een leuk weetje: Pharell Williams heeft een T-shirtlijn ontworpen bij Uniqlo. De concept store wordt verwacht op de Meir in A’pen, waar het New Yorker-filiaal zich momenteel bevindt. Net zoals de andere filialen, wordt er verwacht dat het architectenbureau “Wonderwall” dit pand onder handen zal nemen. Deze architecturale designs zullen al zeker en vast een bezoekje waard zijn!