Burger King opent volgende week eindelijk een filiaal in België

Burger King opent 15 mei een nieuwe hamburgerketen in België.
- Donderdag 15 mei opent de Amerikaanse hamburgerketen Burger King zijn eerste filiaal in België. De locatie van de nieuwe hamburgerketen is nog niet bekend, maar dit zal niet meer lang duren. Deze info werd de wereld ingestuurd door een tweet van de nieuwe Twitter-account @BurgerKingBE die waarschijnlijk werd aangemaakt door de keten Burger King. In december werd een gelijkaardig Twitterbericht gepost om de opening van het eerste Franse restaurant aan te kondigen. Het adres van het nieuwe filiaal werd pas bekend gemaakt, een uur voor de opening, waarschijnlijk zullen ze dezelfde marketingtruc toepassen in België, vanaf dat de locatie geweten is , zal je hier meer over kunnen lezen. Dus tot dan ga je nog effen geduld moeten hebben om de Whopper-burger in het nieuwe hamburgerfiliaal uit te proberen.UPDATE Burger King ontkent vanuit de hoofdzetel formeel dat er plannen zijn om een burgerfiliaal te openen: "Noch Burger King Worldwide, noch een van haar franchises hebben momenteel plannen voor het openen van restaurants in België", laat Burger King weten.