Eerste Belgische LEGO Store binnenkort in Wijnegem

Op 26 september opent de eerst Belgische LEGO-stor in Wijnegem
- Op 26 september opent de eerste Belgische LEGO Store zijn deuren. De winkel opent dan in het Wijnegem Shopping Center en beschikt over een uitgebreid arsenaal aan LEGO-speelgoed voor kleine en grote kinderen.
In de LEGO Store vind je zowel sets als losse figuren. Met de 'Pick-a-brick'-muur kunnen klanten zelf hun zakje LEGO samenstellen.
Momenteel zijn er al vele LEGO Stores in landen als de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada en natuurlijk Denemarken.
De steentjes van LEGO zijn sinds 1949 te koop en vanaf dan is de populariteit van het Deense speelgoed ongeëvenaard, met heel wat afgeleide producten tot gevolg: videogames, films, tv-series, pretparken en dus ook hele winkels die draaien rond LEGO.