ABVV Kapellen

Telephone: 03 664 67 49

Fax: 03 605 43 16

Website:
www.abvv.be

Category:
Union - Union Kapellen, Antwerp

Description: op woensdag tussen 17:00 en 18:30 is onze dienstverlening gereserveerd voor werkenden.
About this page

This page belongs to ABVV.

Opening Times from ABVV Kapellen

ABVV Kapellen is currently CLOSED.
ABVV Kapellen opens within 14 hours and 25 minutes.

8/10 based on 1 review

urenheader opening times from ABVV Kapellen at Dorpsplein 9 at 2950 Kapellen, Antwerp

Reviews from ABVV Kapellen

Registrer and/or log in to write a review.

at 19 June 2018
Abvv vakbond in Kapellen is vandaag 19/6/2018 gesloten wegens vorming stond aan de ingang vermeldt, op het internet stond dat het open was. Ben voor niks van Essen naar Kapellen gereden!
at 10 November 2016
LOTS OF RESPECT ! VANDAAG PREMIE GAAN AFGEVEN HALF UURKE AANGESCHOVEN EN TIJD TERWIJL GEZIEN MET HOEVEEL ENGELENGEDULD DOOR DE LOKETBEDIENDE UITLEG GEGEVEN WERD AAN EEN ANDERSTALIGE DIE HET NIET GOED BEGREEP HET WERD ALLEMAAL TOT 3X TOE OPNIEUW UITGELEGD TOT DIE WERKLOZE SUKKELAAR HET BEGREEP JE MOET HET TOCH MAAR DOEN EN DAT ALLEMAAL TERWIJL DE WACHTZAAL VOL STAAT RESPECT RESPECT RESPECT EINDELOOS VEEL RESPECT EN IK VIND DAT DAT OOK EENS MAG GEZEGD WORDEN
at 18 January 2016
Ik wil niemand met de vinger wijzen, maar kan het zijn dat er door een tekort aan personeel minder mogelijkheid is om de dossiers waar zaken in ontbreken niet voldoende kunnen opgevolgd worden, zodat de uitbetalingen vlotter kunnen gebeuren? Ik persoonlijk heb de ervaring dat ik steeds zelftelefonisch contact opnemen om te weten hoe ver het staat met mijn dossier, en het ABVV telefonisch proberen te bereiken isook niet altijd evident is, want nu op dit eigenste ogenblik, maandag 18 januari om 14h15 krijg ik als automatisch antwoord : "bedankt voor uw oproep".
at 08 December 2015
Dit is niet officiele site van abvv http://openingsurenabvvantwerpen.be/
at 10 September 2015
De openingsuren zoals ze hierboven vermeld staan kloppen niet. Ik stond gisteren in de late namiddag voor een gesloten deur. De avondzitting is nu op maandag ! Ben dan vanochtend teruggegaan (had gelukkig een vrije dag vandaag). Ben wel goed geholpen vandaag, en dat is het voornaamste. Toch zou het handig zijn als de openingsuren juist zouden weergegeven worden op het internet. .
at 07 September 2015
Vandaag van een ongelooflijk goeie servis genooten op kantoor Kapellen. Had eerst gebeldt voor openingsuren ik mocht komen tot half 1. toen ik daar kwam op de middag stond het volk tot buiten. Er zat 1 man aan loket, sjapoo voor die bediende ! toen het aan mij was werd ik vriendelijk geholpen het was al na half 1. Die man oferde zijn middagpauze op, ik had een heel moeilijk dossier ook veel buiten termijn. Hij heeft alles goed uitgelegt en toen ik buiten ging stonden er nog veel mensen achter mij. Knap werkt, bedankt abvv kapellen, super servicer
at 20 October 2014
Ik zal wel gek zijn maar dit weekend speciaal op de site gekeken wanneer het kantoor open is . ok maandag middag ook. Kan ik mooi maandag morgen mn sollicitatie gesprek doen. Kom ik vanmiddag om 2 uur bij het kantoor, GESLOTEN,pas om 16:30 open voor de werkende mens. wil je bellen geen gehoor. Ik weet wel lands eer is lands wijs maar een instantie die je moet helpen met je ww aanvraag een halve dag maar open? telefonisch niet te bereiken? Waarom niet inschrijven via internet? in Kalmthout is geen kantoor meer vertelde ze mij dus nu telkens naar kapellen, maar op deze manier krijg je er wel de pee in. Ik was in nl al jaren geen lid meer van de vakbond omdat het allemaal een wasse neus is in nl. In Belgie komen wonen op aanraden van mijn man toch lid geworden van de abvv< kost 15 euro p/m en je hebt er niks aan?Alleen wanneer ze er zelf zin in hebben. Kan ik straks weer 3 mnd op mijn geld wachten.
at 01 October 2014
Gelieve de openingsuren aan te passen , maandagavond ipv woensdagavond
at 12 June 2014
Maar 2 dagen open in de namiddag vind ik wel wat weinig voor de rest altijd goed geholpen
at 07 April 2014
Ik zou heel graag geholpen worden maar ik krijg alleen maar een bandje maar nooit iemand aan de lijn
at 07 April 2014
Ik zou heel graag geholpen worden maar ik krijg alleen maar een bandje maar nooit iemand aan de lijn
at 05 February 2014
Schandalig gewoon! Mensen moetten jullie kunnen bereiken,! Onbeschoft is dit gewoon! Pak dan maar geen nummer in plaats van mensen zot te maken! Geen respect, en wij betalen dan lidgeld. Eens niet aan klantvrindelijkheid denken?!
at 13 January 2014
Ongelofelijk gebuisd op enige vorm van klantvriendelijkheid! De telefoon wordt nooit beantwoord, als je dan naar het kantoor gaat dien je minstens een uur aan te schuiven om op een ontzettend onbeleefde manier 'geholpen' te worden. Mails beantwoorden??? No way! Zeer slechte ervaringen hiermee.
at 13 January 2014
Hier hetzelfde verhaal, al een half uur aan het proberen te bellen maar geen antwoord.
at 26 November 2013
Idd ik ben blij dat ik niet de enige ben die dit ondervind zowel kantoor Berendrecht en Kapellen neemt de tel niet op!!ik heb er voor naar het hoofdkantoor gebelt en het mag niet ze moeten opnemen!!!dossiers komen niet inorde met alle gevolgen vandien denken die nu echt dat ne mens altijd verlof kan nemen om naar hun te komen ze zijn alleen in onze regio open op woensdag vm DER BESTAAN NOG WERKENDE MENSEN ZENE ik ga nu ombudsdienst schrijven en als het binnen 14 dagen niet is opgelost zeg ik abvv bey bey waar ik al heeel men leven lid van ben spuug zat
at 07 November 2013
Deze mensen vertikken het van hun telefoon op te nemen. Ik ben al een uur full-continue aan het bellen, en heb zelfs al een fax gestuurd met de vraag de telefoon op te nemen. Ze gaan zwaar in de fout door mijn vrouw haar documenten ZEVENTIEN (17!!) dagen na indienen pas door te geven aan de RVA, waardoor we nog eens 14 dagen extra moeten tellen vooraleer we antwoord van de RVA mogen verwachten. Voor een 'sociale' vakbond lijkt me dit eerder onaanvaardbaar!!

Map from ABVV Kapellen

Other shops near ABVV Kapellen