Concept van Openingsuren.info

In 2007 zijn wij van een eenvoudige constatering uitgegaan: het online terugvinden van openingsuren van winkels was niet makkelijk en onduidelijk. Te vaak stonden we aan een gesloten postkantoor, warenhuis of bibliotheek.

Zo hebben wij besloten om de openingsuren van verschillende winkels en handelszaken hier te centraliseren: Openingsuren.info, teneinde er de openingsuren van alle winkels, handelszaken of diensten makkelijk en duidelijk mee terug te vinden.

Model in samenwerkingsverband

Openingsuren.info werkt door uw inbreng, zoals de on-line encyclopedie Wikipedia: elke geregistreerde bezoeker zet gratis het bedrijf of winkel met gegevens en openingsuren online. Wij geloven in dit model en vertrouwen op onze geregistreerde bezoekers om de juiste openingsuren in te geven en te wijzigen indien nodig.

De winkelketens hebben bij ons een aparte pagina van waaruit je makkelijk de openingsuren van die specifieke winkelketen in je buurt kan terugvinden.

Vandaag hebben meer dan 16.000 winkels en handelszaken zich al ingeschreven op openingsuren.info.

We bedanken onze geregistreerde leden die zich vrijblijvend engageren om nu en dan een winkel of handelszaak toe te voegen op openingsuren.info.

Contact

Indien U nog vragen of opmerkingen heeft, kan u ons steeds contacteren.