ABVV Wilrijk

Telefoon: 03 828 50 40

Fax: 03 825 59 04

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Wilrijk

Omschrijving: op woensdag tussen 17:00 en 18:30 is onze dienstverlening gereserveerd voor werkenden. de laatste werkdag van de maand is het kantoor gesloten. indien het kantoor gesloten is, kan je terecht in ons dienstencentrum in hoboken.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Wilrijk

ABVV Wilrijk is momenteel GESLOTEN.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ABVV Wilrijk in Heistraat 45 in 2610 Wilrijk

Beoordelingen van ABVV Wilrijk

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 01 juli 2014
Nie te geloven,1 keer per jaar op 1 juli breng ik mijn papieren binnen om te stempelen in juli en augustus, al jaren breng ik mijn papieren binnen in Wilrijk, vorig jaar wegens verbouwingswerken van het kantoor werd ik naar Hoboken gestuurd...niet echt fijn in Hoboken, als jullie begrijpen wat ik bedoel! Ben doorgegaan en heb de dag nadien mijn echtgenoot meegenomen. Vandaag de eerste dag van 2 maanden vakantie breng ik vol goede moed mijn papieren binnen, en wat blijkt...GESLOTEN, terwijl er op hun site staat, kantoor vandaag geopend! Terug naar huis nog eens opzoeken. Wat blijkt, vanaf nu sluit het kantoor van 29 juni tot 30 aug.gelieve naar het kantoor in Hoboken te gaan,AAAAAAAH NEEEEEEE! Ik heb er genoeg van, het is toch niet teveel gevraagd om toch op zijn minst eens 1 keer per week het kantoor te openen voor de mensen van Wilrijk, komaan zeg! Dus ik ga nu op zoek naar een andere vakbond, voila!
op 05 juni 2014
Ik ben der juist gewoon niet binnen gelaten.en ik was er dan juist op tijd en dan mocht ik gewoon ni binne gwn allemal Lamzakke daar
op 28 mei 2014
Ik moet Mouna Angelli bijstaan...De service trekt op niets.Ze zijn alleen maar open wanneer het hen goed uitkomt.Misschien toch eens van vakbond veranderen?
op 05 februari 2014
Hier geven ze aan dat het op woensdag open zijn, dit is de de derde keer dat ik ga vanaf 17h op woensdag (uren voor werkende mens) wat blijkt het dat ze niet open doen ze zien je staan en doen teken dat het gesloten is. schandalig!!!! en groot tijdverlies ...en geraak nooit in stad door drukke verkeer

Plan van ABVV Wilrijk

In de buurt van ABVV Wilrijk