ABVV Turnhout

Telefoon: 014 40 03 11

Fax: 014 42 94 71

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Turnhout

Omschrijving:
De openingsuren van ABVV Turnhout Grote Markt 48 in Turnhout. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar ABVV Turnhout.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Turnhout

ABVV Turnhout is momenteel GESLOTEN.
ABVV Turnhout gaat terug open binnen 04 uur en 19 minuten.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ABVV Turnhout in Grote Markt 48 in 2300 Turnhout

Beoordelingen van ABVV Turnhout

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 17 april 2017
Voor de 7 personen die reclameren zn lompe mensen , als ge een.beetje,logisch kunt nadenken en een.beetje slim ze , dan bel je in de namiddag en niet in de voormiddag , jullie zn echt lompe mensen !!!!!!!!!!!
op 25 augustus 2016
Mijn man betaald al 25 jaar iedere maand zijn lidgeld netjes op tijd hij is in al die tijd 2 maanden werkloos geweest wij wachten nu al 7 maanden op die uitkering! De telefoon wordt nooit opgenomen, telkens als je langs gaat, behandelt iemand anders het dossier. Zelf belangrijke documenten gaan op die dienst verloren zodanig dat je deze terug moet bezorgen....enz Wij zijn enorm teleurgesteld in die dienst. Als dit allemaal achter de rug verzeker ik iedereen wij gaan naar ACV!
op 11 augustus 2016
Op eender welk uur je probeert te bellen je geraakt er niet in. Heb je uiteindelijk na paar dagen proberen iemand te pakken dan verbinden ze je door en hoor je weer niks meer. Ik ben er klaar mee en ga mijn lidgeld opzeggen. Ik moest een stuk minder betalen bij acv en ik werd daar altijd direct geholpen. Dikke 0 voor abvv
op 07 maart 2016
Gij raakt er niet telefoons binnen ben al 14 dagen aan bellen moet ne mens verlof gaan nemen daar voor ik ga gewoon lid op zeggen dat ik toch niet normaal als gij dat hoort zijn de lijnen altijd bezet ik ben van geel maar ben niet zot hè denken ze nu dat ik dat geloof
op 26 januari 2016
Voor mij 0,00000000 sterren dus !!!
op 26 januari 2016
@ Bas van den broeck : ik begrijp jouw standpunt en sluit mij er bovendien VOLLEDIG bij aan !!! Snap eigenlijk niet waarom ik nog lidgeld betaal : ze zijn telefonisch gewoon NOOIT bereikbaar.... en als de "hulpbalie" doorschakelt, valt de verbinding gewoon weg omdat niemand opneemt .... Hun uitleg is dan "onderbemand" : krijgen ze geen subsidies genoeg van de staat soms ??? Misschien een beetje minder vastgoed aankopen en meer investeren in DIENSTVERLENING voor je leden !!!
op 30 november 2015
Zelf de site werkt precies niet naar behoren of ben ik inneens een tijdreiziger die berichtjes poest een maand in de toekomst pfffff echt zielig!!!!!!!
op 30 november 2015
Ik ben al heel mijn cariere lid van abvv maar sinds ik drie jaar geleden ben verhuisd naar retie heb ik niets dan last met in contact te komen met hun sinds ik geen auto ter beschikking heb en de bus mij elke keer 5€ kost zou ik graag per telefoon mijn vragen stellen aan abvv turnhout deze uitvinding hebben zij blijkbaar nog niet echt onder de knie na 20min blijven bellen krijg ik eindelijk iemand van de "hulp"balie aan de lijn die me dan doodleuk zegt ik ga u proberen doorteverbinden maar denk niet dat het ga lukken want normaal pakken ze vandaag geen telefoon op ?????????

Plan van ABVV Turnhout

In de buurt van ABVV Turnhout