Kaboon

Telefoon: 014/67.10.46

Website:
www.kaboon.be

Categorie:
Doopsuiker - Doopsuiker Turnhout

Omschrijving: Sinds 2010 kon je bij ons al terecht voor drukwerk op maat gemaakt. In 2013 hebben we dan onze winkel geopend met doopsuiker, gelegenheidsdrukwerk en geboortekaartjes, maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor geboortegeschenken, een eboortelijst en allerlei babyartikelen. Wij zijn gespecialiseerd in geschenken op maat gemaakt en personalisatie van artikelen. Ook raamstickers, t-shirts met opdruk, geschenken voor meter en peter vind je bij ons. EEN FEESTJE? Trouwen, communie, lentefeest, babyborrel, jubileum, ... daar hoort uiteraard een geschenkje bij. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij verzorgen alle soorten drukwerk en we kunnen ook doopsuikerverpakkingen of alternatieve geschenken op maat maken. Wij ontmoeten je graag in onze showroom te Turnhout! Katja, Dirk & Amelie
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van K. Mostmans.

Openingsuren van Kaboon

Kaboon is momenteel OPEN.

10/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van Kaboon in Kempenlaan 57 in 2300 Turnhout

Beoordelingen van Kaboon

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 22 november 2016
Recentelijk werden onze openingsuren uitgebreid om onze klanten nog beter en langer verder te kunnen helpen. Ook op afspraak is uiteraard mogelijk!
op 23 januari 2015
Wij zijn verhuisd van Vosselaar naar Turnhout voor een nog betere bereikbaarheid en met eigen parking!
op 26 november 2013
Op zoek naar leuke (baby)artikelen, originele doopsuiker, gepersonaliseerde items,.. en dit ook nog eens aan een betaalbare prijs? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Daarenboven bieden wij een goede service en klantvriendelijkheid! Vragen, kom zeker eens langs, alles is bespreekbaar.

Plan van Kaboon

In de buurt van Kaboon