ACV TERNAT

Telefoon: 02 557 83 16

Fax: 02 557 83 25

Website:
www.acv-online.be

Categorie:
Hulpverlening - Hulpverlening Ternat

Omschrijving: Vakbondsorganisatie voor de werknemers van Liedekerke, Affligem, Roosdaal en Ternat.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van A. del Corral.

Openingsuren van ACV TERNAT

ACV TERNAT is momenteel GESLOTEN.
ACV TERNAT gaat terug open binnen 08 uur en 14 minuten.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ACV TERNAT in Gemeentehuisstraat 27A in 1740 Ternat

Beoordelingen van ACV TERNAT

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 13 juni 2016
Als meer dan 40 jaar lid heb nu voor de eerste keer bijstand nodig ( voor mijn vrouw die ook al lange tijd lid is en die nu na 28 jaar dienst haar werk verloor )in het bureel aangekomen word men daar zeer onvriendelijk behandeld door personeel die naar mijn inziens niet erg op de hoogte is van de situatie en die bovendien erg uit de hoogte doet , ik werd daar niet geholpen en overweeg om het ACV te verlaten , moest ik zo in mijn bedrijf werken dan was het binnen de korste keren gedaan , ACV vakbond ..... niet meer voor mij. En dan te denken dat ik daarvoor al die jaren mijn "bijdrage "juist en altijd op tijd betaald heb
op 15 januari 2016
Ik ben al vele jaren lid. ik ben zeer erg ontgoogeld in het acv,ik kom in liedekerke aan en daar moet ik vernemen dat jullie in ternat zitten zonder één verwittiging of brief. voor te betalen kunnen ze wel brieven schrijven maar voor een verhuis kunnen ze dat niet. schandalig is dat.
op 27 december 2013
Vind het zeer triest dat men tijdens de openingsuren te horen krijgt het telefoonnummer 025578316 niet meer in gebruik is en men het betalend !!! nummer van belgakom moet bellen!! hoeveel brengt deze dienst aan het acv op???

Plan van ACV TERNAT

In de buurt van ACV TERNAT