ABVV Sint Niklaas

Telefoon: 03 760 04 00

Fax: 03 760 04 36

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Sint-Niklaas

Omschrijving:
De openingsuren van ABVV Sint Niklaas Vermorgenstraat 9 in Sint-Niklaas. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar ABVV Sint Niklaas.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Sint Niklaas

ABVV Sint Niklaas is momenteel GESLOTEN.

7/10 gebaseerd op 2 beoordelingen

urenheader openingsuren van ABVV Sint Niklaas in Vermorgenstraat 9 in 9100 Sint-Niklaas

Beoordelingen van ABVV Sint Niklaas

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 05 juli 2017
TIJDENS DE ZOMERMAANDEN AFWIJKENDE OPENINGSUREN CHECK WWW.ABVV-OOST-VLAANDEREN.BE VOOR DE JUISTE INFORMATIE
op 17 januari 2017
OPGELET Gesloten 1ste werkdag van de maand en de 3de dinsdag van de maand
op 01 juli 2015
GESLOTEN 1ste werkdag van de maand gesloten. tijdens de maanden juli en augustus zijn onze kantoren open van 9u tot 12u check onze website
op 02 februari 2015
Check de website van ABVV Oost-Vlaanderen voor de correcte informatie en contactgegevens www.abvv-oost-vlaanderen.be
op 06 januari 2015
Ik ben het helemaal met jullie eens.Ze werken maar halve dagen en als je belt nemen ze niet op en als ze opnemen krijg je te horen (patrick zet die telefoon eens uit want ik krijg hier allemaal klachten).En dit word dan gezecht door die zogenaamde BAZIN.Ik heb vanaf 17 oktober dop aangevraagd maar tot nu toe €0 gezien.We zijn nu 6 januari.Ik heb nog nooit zo een amateurs bende meegemaakt en ga ook gelijk opzeggen.Ze zijn wel vliegensvlug met afschrijven van de premie.Ik hoop uit het diepste van mijn hart dat ze daar allemaal ontslag krijgen en hetzelfde meemaken als ons maar dan nog langer moeten wachten.Zelfs de OCMW vinden het schandalig.
op 07 juli 2014
100 x telefoneren en dan word er nog niet opgenomen of anders hoor je dat ze met iemand anders aan het bellen zij en tot slot laat die maar wachten, we zijn hier maar met 2 aanwezig !!!!!!!! SCHANDALIG.
op 03 februari 2014
Vind het schandalig dat de vakbond van de werkende mens enkel open is , enkel op voormiddagen en sommige namiddagen . men laat hoe leanger hoe meer hun leden in de kou staan . En de uitbetalingvan pensioenen en dop is ook om te lachen gebeurt het meest automatisch . stond reeeds vrijdag op de rekening . ozek me wel een andere vakbond waar ik nog gewenst ben .
op 19 oktober 2011
ABVV Sint-Niklaas is gesloten de 1ste werkdag van de maand. In de maanden juli en augustus is ABVV Sint-Niklaas 's middags gesloten.

Plan van ABVV Sint Niklaas

In de buurt van ABVV Sint Niklaas