ABVV Roeselare

Telefoon: 051 26 00 70

Fax: 051 24 27 69

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Roeselare

Omschrijving:
De openingsuren van ABVV Roeselare Zuidstraat 22 in Roeselare. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar ABVV Roeselare.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Roeselare

Vandaag is een officiële feestdag en daarom kunnen de werkelijke openingsuren verschillen van de algemene openingsuren hieronder.

ABVV Roeselare is momenteel GESLOTEN.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ABVV Roeselare in Zuidstraat 22 in 8800 Roeselare

Beoordelingen van ABVV Roeselare

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 17 februari 2016
Ik ben werkloos sedert juni 2015 en ben ondertussen een vijftal keer aan het loket geweest bij het ABVV Roeselare. Tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik niet meer durf rekenen op de correctheid van de inlichtingen die ik daar krijg. Verschillende contactpersonen geven me tegenstrijdige info; de info die ik krijg aan het loket is ondertussen verouderd, en moet dus kort daarna gecorrigeerd worden; de info die ik krijg is gewoon niet correct. Het is ook verschillende keren gebeurd dat men aan het loket zei dat het te druk was om gevraagde info op te zoeken. Ook de afhandeling van de papieren is een gesukkel: niemand zegt je wat je moet indienen, tot plotseling blijkt dat er een papier tekort is. Twee weken erna blijkt dan dat daar nog ene handtekening op ontbreekt etc. Eén voorbeeld van incorrecte informatie: kun je als je stempelt zelfstandige in bijberoep worden? De een zei nee, de ander zei ja. Je zou drie maanden geen stempelgeld krijgen maar vanaf de vierde maand weer wel. Het correcte antwoord is : nee, je moet al tenminste drie maanden dat zelfstandige beroep uitoefenen op het moment dat je begint te stempelen, om het nu als zelfstandige in bijberoep te kunnen doen. Dit correcte antwoord kreeg ik dan bij de RVA. Ook de vriendelijkheid laat het soms afweten: sommige personeelsleden laten je niet uitspreken, ze behandelen je als een kind dat constant op de vingers getikt moet worden, of reageren ongelooflijk brutaal en ongepast als je een teken van frustratie geeft. Enige opleiding over hoe omgaan met mensen aan een loket zou geen kwaad kunnen.
op 25 oktober 2012
Heb vandaag inlichtingen genomen omtrent brugpensioen en heb een goede uiteenzetting gekregen door Birgit (afdeling metaal). beste dank daarvoor. mvg. Edwin

Plan van ABVV Roeselare

In de buurt van ABVV Roeselare