Victoria's secret opent eindelijk een winkel in België

Victoria
- Victoria's Secret opent in de maand december van dit jaar een nieuwe winkel in de luchthaven van Zaventem, dus vanaf dan hoef je niet meer naar Londen te gaan om een nieuw setje te kopen. Het filiaal van Victoria's Secret in Londen bestaat nu één jaar, en was het allereerste Europese filiaal van dit merk. Naast sexy en makkelijke beha's kan je er ook nachtkledij, parfum en accessoires vinden. Victoria's Secret raakte vooral bekend dankzij modeshows met de bekende modellen zoals Heidi Klum, Miranda Kerr en Gisele Bundchen. En als je wil weten in welke terminal van Zaventem deze nieuwe winkel komt, dan hoef je je geen zorgen te maken want Victoria's Secret zal niet één maar 2 filialen openen. Belgian Sky Shops, de uitbater van luxewinkels in Zaventem, zal namelijk in elke terminal één winkel openen. Dus als je niet weet wat gekozen voor Kerstmis kan je nog eens snel je man naar de luchthaven van Zaventem sturen om daar een setje van Victoria's Secret te kopen.