Supermarktketen Colruyt en OKay halen hun vleessalade uit de rekken

Supermarktketen Colruyt en OKay halen hun vleessalade uit de rekken door de bacterie listeria.
- De supermarktketen Colruyt en OKay halen hun vleessalade van het merk Everyday in alle winkels uit het assortiment, dit heeft iemand van de Colruyt bevestigd op vrijdag 01/03/2013. Klanten worden verzocht de vleessalade niet te consumeren en zo snel mogelijk terug te brengen naar de winkel. Iedereen zal dan zijn geld terugkrijgen. De reden waarom ze uit de rekken worden gehaald is dat er bij controles in het laboratorium de bacterie Listeria is ontdekt. De kans op besmetting met Listeria is klein maar dit kan wel een gevaar zijn voor zwangere vrouwen, jongere kinderen en ouderen. Mogelijke gewaarwordingen van de besmetting zijn misselijkheid , braken, buikkrampen, diarree , hoofdpijn...