Albert Heijn opent negende Belgische winkel in Mol

albert-heijn-opent-negende-belgische-winkel-in-mol
- Albert Heijn, de Nederlandse warenhuisgroep, opende vandaag in Mol zijn negende Belgische winkel. In deze vestiging in de kempen kunnen een vijftigtal mensen aan de slag. Opmerkelijk voor deze winkel is het gunstige oordeel van Unizo, dat doorgaans kritisch staat tegenover de komst van nieuwe ketens.
Om de opening te vieren, kregen alle inwoners van Mol een speciale sleutel in de bus die ze kunnen uitproberen op drie dozen. Slagen ze erin een doos te openen, dan mag de klant een minuut gratis winkelen. Voorwaarde is wel dat ze bij de eerste tien gelukkigen zijn. Eens dat aantal behaald, stopt de wedstrijd.
Bekijk de openingsuren van Albert Heijn in Mol.
Of bekijk alle vestigingen van Albert Heijn in Belgie.