De Zwarte Markt in Tessenderlo, is de ideale plek om op een zondag te vertoeven.

Wat moet je doen op een regenachtige zondag? De ideale plaats om je zondagnamiddag door te brengen is de zwarte markt van Tessenderlo.
- Weet je niet wat gedaan op een regenachtige zondag, kom dan naar de Zwarte Markt in Tessenderlo waar je kan snuisteren in de grootste overdekte tweedehandsmarkt van Europa. Naar de Zwarte Markt in Tessenderlo komen iedere zondag duizenden bezoekers naar de markt die een oppervlakte heeft van 25.000 m² en meer dan 1400 standhouders. Al deze standhouders zijn verdeeld over vier grote hallen waar je toch enkel uurtjes kan in vertoeven. Het is heel interessant om naar hier te gaan om de goederen die ze verkopen heel goedkoop zijn. Niet alleen kan je er genieten van tweedehandswaren maar ook van optredens en eetkraampjes.De centraalst gelegen hal heeft dan veel weg van een Vlaamse kermis. Op volgende link vind je de openingsuren van de Zwarte Markt in Tessenderlo en op feestdagen is het ook open. De toegangsprijs is maximaal € 2.50.