Veritas laat hun klanten betalen met knopen

veritas laat hun klanten betalen met knopen
- Vanaf 6 september kan je met je oude knopen betalen in alle Veritas winkels. Een knipoog naar het bekende logo dat vandaag al 105 winkels siert. Het oudste Belgische familiebedrijf bestaat 120 jaar, het werd opgericht in 1892 door de overname van een fourniturenzaak in Antwerpen voor de som van 8000 goudranken. Tegen 2015 willen ze 130 vestigingen hebben in België en Luxemburg, in 2013 willen ze hun webshop klaar hebben. En naar de toekomst toe willen ze Veritas fillialen beginnen in het buitenland. Nu zijn ze al lang niet meer de winkel die vrouwen bezoeken om utilitaire redenen: voor een ontbrekende knop, voorknielappen of een andere herstelling. Nu hebben ze eerder accessoires en zo in hun winkles... Ze zijn nu veel meer een creatieve hobbywinkel dan een textielketen.