Beste winkelketens van België

Je kan terug stemmen op de beste winkelketen van het land.
- Op de website beste winkelketen van België kan je stemmen op de winkelketen die jij het beste vindt. Je kan verschillende prijzen winnen als je stemt op jouw lievelingswinkel zoals een Ipad, Iphone , Apple TV ,... Je hebt keuze uit verschillende categorien zoals Baby& Kindermode , Mode-accessoires , Handtassen ,Schoenwinkels , Warenhuizen,...

Het concept van deze wedstrijd is ontstaan uit de wens dat consumenten hun mening willen delen over hun favoriete winkels. Het doel van de verkiezing is om winkelketens positieve media aandacht te geven. Zij worden beloond omdat ze volgens de consument de beste dienstverlening geven op het gebied van prijs, assortiment of/en service. De winnaars worden gekroond omdat ze de hoogste score hebben behaald op de negen belangrijkste aspecten in een winkel volgens de consument.Deze beste-winkelketen actie wordt niet enkel in België georganiseerd maar nog in 8 achter landen waaronder Nederland.

In het jaar 2011 is de Colruyt verkozen tot beste winkelketen van België in 25 categoriën.