Picard Diepvries opent eerste Belgische winkel in Waterloo

De populaire Franse diepvriesspecialist Picard heeft in Waterloo een eerste winkel op Belgische bodem geopend.
- Picard Diepvries opent zijn eerste winkel op Belgische grond in Waterloo. Totnogtoe konden de diepvriesproducten van Picard enkel online aangekocht worden.
In Frankrijk is deze winkelketen van diepvriesvoeding immens populair en het is het favoriete merk van de Fransen. Met 35 jaar ervaring en met meer dan 900 winkels levert Picard Diepvries een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle producten voor het ontbijt tot het avondmaal, voor één persoon of voor de hele familie, voor alledag of voor feestelijke momenten. Van verse broccoli, macarons en bosbessen tot 'confit de canard', gevogelte en allerhande Franse specialiteiten. De winkel verkoopt naast een 36-tal bio-producten ook glutenvrije of zoutvrije voeding en producten die geschikt zijn voor een lacto-ovo-vegetarisch dieet.
Picard diepvries heeft ook een 'Kwaliteitscharter' ontwikkeld, waarvan de naleving wordt verzekerd door een groep bio-ingenieurs en biotechnici. Dit charter wordt aan de ingang van de winkel opgehangen om de klant te informeren.
De openingsuren van Picard te Waterloo.