ABVV Merksem

Telefoon: 03 646 25 90

Fax: 03 646 37 90

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Merksem

Omschrijving: op woensdag tussen 17:00 en 18:30 is onze dienstverlening gereserveerd voor werkenden.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Merksem

ABVV Merksem is momenteel GESLOTEN.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ABVV Merksem in Bredabaan 521 in 2170 Merksem

Beoordelingen van ABVV Merksem

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 10 augustus 2016
FOUTE OPENINGSUREN WOENSDAG ENKEL VOORMIDDAG OPEN http://www.abvv-regio-antwerpen.be/offices/kantoor/58/regio/1/Merksem.htm
op 06 juli 2016
De telefoon ligt ook ALTIJD af, voor kleine dingen moet je zoizo tot daar gaan!!! zeer vervelend!!!!
op 08 december 2015
Http://openingsurenabvvantwerpen.be/
op 29 september 2015
Lieve mensen, Ik heb nog nooit zo'n bende, onbeschofte bedienden, bij elkaar gezien, als hier op het kantoor van ABVV Merksem ! Zure citroenen met een lijkbiddersgezicht, teveel dat ge iets vraagt !! Ze zitten er ook nog eens, dik tegen hun goesting blijkbaar ! Waarschijnlijk zouden ze liever doppen !! Bij het minste, geringste foutje, sturen ze uw dopkaart terug ! In 1945 was de service beter !! Volgens mij hebben die schrik dat ne keer lachen, een besmettelijke ziekte is ! Toedeloe, losers, ... hopelijk moogt ge er nog lang dik tegen uw goesting werken !! Groetjes, Jules den Dopper ook beter bekend als Dr. Ludo Aarsgebeuren ! (ik steek nu mijn tong uit !!)
op 16 december 2014
Je hebt gelijk, ik heb net dezelfde ervaring maar het maandelijkse lidgeld wordt wel gecasht! Weeral een schande voor diegenen die heel hun leven voor anderen hebben getravakt, een basis -en gevorderde cursus klantvriendelijkheid zou wellicht wel nuttig zijn.
op 08 oktober 2014
Hemel en aarde bewogen om woensdag 8okt ergens in de buurt van de sinds jaren onafgewerkte bredabaan te geraken, teneinde enkele documenten aan mijn abvv vakbond te geven! Blijkt deze gesloten en nu op maandag tot 18.30u open! Nochtans staat op de website bij openingsuren abvv bredabaan nog steeds woensdag als laatservice vermeld! En service...dat is een lachertje...al meer dan 30 jaar ben ik en mijn vrouw lid, en van de algemene centrale hebben wij geen klagen, maar wat de dienst betreft op de bredabaan....dat valt amper te beschrijven. Soms heb ik de indruk dat elke vraag er één teveel is! En blijkbaar zijn die mensen er om ons te helpen? We zullen zien....deze maandag ga ik terug....ik ben benieuwd! Anthony Tiliakos : al 35 jaar harde werker!

Plan van ABVV Merksem

In de buurt van ABVV Merksem