ABVV Mechelen

Telefoon: 015 29 90 66

Fax: 015 27 09 24

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Mechelen

Omschrijving:
De openingsuren van ABVV Mechelen Zakstraat 16 in Mechelen. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar ABVV Mechelen.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Mechelen

ABVV Mechelen is momenteel GESLOTEN.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ABVV Mechelen in Zakstraat 16 in 2800 Mechelen

Beoordelingen van ABVV Mechelen

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 05 september 2016
Het is nu al dat ik van vorige week vrijdag probeer te bellen naar de dienst en dat ik 4 min tuut tuut hoor en op eens piep piep piep. kan er zou niemand opnemen?
op 27 november 2015
Ik heb een heel andere ervaring. Men heeft me zeer vriendelijk geholpen. Het duurde vrij lang ( anderhalf uur) omdat mijn dossier moest aangemaakt worden . Het zou wel aangenaam zijn indien de persoon die geholpen wordt ook kan gaan zitten. Maar alle respect voor de mensen die me geholpen hebben .
op 05 oktober 2015
Je alle dagen en alle uren van de dag week belt.En nooit wordt afgenomen.Overschakelt naar het antwoord apparaat.Voor 1 vraag.Omdat je anders halve dag moet aanschuiven voor iets dat telefonisch ook kan gesteld worden.
op 05 oktober 2015
Dit wil ik even kwijt, op 24/08/2015 werd ik spijtig genoeg werkloos, ik laat mij inschrijven bij het ABVV en maak alles in orde wat nodig is om stempelgeld te ontvangen, eind augustus zegt de bediende dat alles in orde is en ze mij gaan uitbetalen, en week later nog niets ontvangen ik ga naar het kantoor daar krijg ik te horen dat de bediende een foutje heeft gemaakt en dat ik 10 dagen moet wachten en dan uitbetaald word, 2 weken later nog niets, ik ga terug en dan krijg ik te horen dat mijn dossier nog naar de RVA moet en dat het nog 2 weken kan duren, ik krijg dan een brief mee voor het OCMW, bij het OCMW zeggen ze dat ze pas op het einde van de maand kunnen betalen, wat wil zeggen dat ik sinds eind augustus zonder inkomen ben, en het OCMW pas kan helpen begin november, als alleenstaande met een kind ten laste zonder inkomen voor augustus, september , oktober en dit omdat een bediende een fout maakt!! Ik dacht dat de vakbond er is om werknemers te beschermen? Ik kan misschien beter in de rij van de vluchtelingen gaan staan daar zal ik sneller geholpen worden!!!!
op 08 december 2014
Geachte heer Hans Vaneerdwegh, ik ondergetekende Antonissen Marc heb een brief gekregen in verband met de Syndicale premie met mijn rekeningnr. die bestaat niet meer de premie mag op volgend nr gestort worden BE26 6302 1072 9529 dit is het nieuwe nr waar het op mag gestort worden met vriendelijke groeten Marc Antonissen

Plan van ABVV Mechelen

In de buurt van ABVV Mechelen