Op zoek naar openingsuren?

ABVV Kapellen

Telefoon: 03 664 67 49

Fax: 03 605 43 16

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Kapellen, Antwerpen

Omschrijving: op woensdag tussen 17:00 en 18:30 is onze dienstverlening gereserveerd voor werkenden.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Kapellen

ABVV Kapellen is momenteel GESLOTEN.
ABVV Kapellen gaat terug open binnen 07 uur en 58 minuten.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ABVV Kapellen in Dorpsplein 9 in 2950 Kapellen, Antwerpen

Beoordelingen van ABVV Kapellen

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 20 oktober 2014

Ik zal wel gek zijn maar dit weekend speciaal op de site gekeken wanneer het kantoor open is . ok maandag middag ook. Kan ik mooi maandag morgen mn sollicitatie gesprek doen. Kom ik vanmiddag om 2 uur bij het kantoor, GESLOTEN,pas om 16:30 open voor de werkende mens. wil je bellen geen gehoor. Ik weet wel lands eer is lands wijs maar een instantie die je moet helpen met je ww aanvraag een halve dag maar open? telefonisch niet te bereiken? Waarom niet inschrijven via internet? in Kalmthout is geen kantoor meer vertelde ze mij dus nu telkens naar kapellen, maar op deze manier krijg je er wel de pee in. Ik was in nl al jaren geen lid meer van de vakbond omdat het allemaal een wasse neus is in nl. In Belgie komen wonen op aanraden van mijn man toch lid geworden van de abvv< kost 15 euro p/m en je hebt er niks aan?Alleen wanneer ze er zelf zin in hebben. Kan ik straks weer 3 mnd op mijn geld wachten.

op 01 oktober 2014

Gelieve de openingsuren aan te passen , maandagavond ipv woensdagavond

op 12 juni 2014

Maar 2 dagen open in de namiddag vind ik wel wat weinig voor de rest altijd goed geholpen

op 07 april 2014

Ik zou heel graag geholpen worden maar ik krijg alleen maar een bandje maar nooit iemand aan de lijn

op 07 april 2014

Ik zou heel graag geholpen worden maar ik krijg alleen maar een bandje maar nooit iemand aan de lijn

op 05 februari 2014

Schandalig gewoon! Mensen moetten jullie kunnen bereiken,! Onbeschoft is dit gewoon! Pak dan maar geen nummer in plaats van mensen zot te maken! Geen respect, en wij betalen dan lidgeld. Eens niet aan klantvrindelijkheid denken?!

op 13 januari 2014

Ongelofelijk gebuisd op enige vorm van klantvriendelijkheid! De telefoon wordt nooit beantwoord, als je dan naar het kantoor gaat dien je minstens een uur aan te schuiven om op een ontzettend onbeleefde manier 'geholpen' te worden. Mails beantwoorden??? No way! Zeer slechte ervaringen hiermee.

op 13 januari 2014

Hier hetzelfde verhaal, al een half uur aan het proberen te bellen maar geen antwoord.

op 26 november 2013

Idd ik ben blij dat ik niet de enige ben die dit ondervind zowel kantoor Berendrecht en Kapellen neemt de tel niet op!!ik heb er voor naar het hoofdkantoor gebelt en het mag niet ze moeten opnemen!!!dossiers komen niet inorde met alle gevolgen vandien denken die nu echt dat ne mens altijd verlof kan nemen om naar hun te komen ze zijn alleen in onze regio open op woensdag vm DER BESTAAN NOG WERKENDE MENSEN ZENE ik ga nu ombudsdienst schrijven en als het binnen 14 dagen niet is opgelost zeg ik abvv bey bey waar ik al heeel men leven lid van ben spuug zat

op 07 november 2013

Deze mensen vertikken het van hun telefoon op te nemen. Ik ben al een uur full-continue aan het bellen, en heb zelfs al een fax gestuurd met de vraag de telefoon op te nemen. Ze gaan zwaar in de fout door mijn vrouw haar documenten ZEVENTIEN (17!!) dagen na indienen pas door te geven aan de RVA, waardoor we nog eens 14 dagen extra moeten tellen vooraleer we antwoord van de RVA mogen verwachten. Voor een 'sociale' vakbond lijkt me dit eerder onaanvaardbaar!!

Plan van ABVV Kapellen

In de buurt van ABVV Kapellen