ACV Houthalen

Telefoon: 011-30.60.00

Fax: 011-30.69.99

Website:
www.acv-limburg.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Houthalen

Omschrijving: Dienstverleningspunt van het ACV voor vragen en formaliteiten inzake werkloosheid, tewerkstelling en sociale uitkeringen.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ACV-CSC.

Openingsuren van ACV Houthalen

ACV Houthalen is momenteel GESLOTEN.
ACV Houthalen gaat terug open binnen 16 uur en 29 minuten.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ACV Houthalen in Guldensporenlaan 7 in 3530 Houthalen

Beoordelingen van ACV Houthalen

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 11 juli 2015
Reekmans Greet. Ik ben op mijn vorig werk ontslagen omdat ik het niet schriftelijk had aangevraagd voor vaderschapsverlof wat ik niet wist het was mijn eerste kind. De boekhouder van het werk had me gezegd dat ik gewoon kon thuisblijven tot de vaderschapsverlof gedaan was. en dat alles in orde was. Ik wist een maand op voorhand dat dit zou gebeuren. En dat had ik bij hun gemeld. Geen probleem zijden ze we gaan ermee naar de arbeidsrechtbank als het zover komt. Ik werd buiten gegooid. En wat heeft de acv gedaan NIETS nog niet de moeite. Maar voor het lidgeld van je rekening af te halen zijn ze de snelste. En heb ik nog zaken toen ik van Nederland naar belgie terug ben komen werken. De eerste 3 maanden hebben ze me zonder geld gelaten. Ik stond 3 maanden achter met mijn huur stroom water lening van mijn auto. Die general motors bijna was komen halen omdat ik niet kon betalen door hun nalatigheid. Ze hebben me 3 keer naar Amsterdam gestuurd om papieren die ze hadden kwijt gemaakt. En na de 3 de keer zeggen ze dat ze die niet nodig hadden dat heeft me 2 naftbakken gekost voor niets. Wat vind je daarvan ???
op 05 juli 2015
Graag de juiste openingsuren melden! Woensdag om 11 uur stond ik daar maar twas nie open terwijl erop de site staat dat het tot 11.30 open zou zijn.
op 21 mei 2015
Als jarenlang lid van het ACV lees ik hier veel negatieve dingen waar ik zeker op wil reageren. Openingsuren zijn inderdaad beperkt daar de mensen buiten de zitdagen ook nog een heleboel werk hebben om onze zaken in orde te maken.1 avond per week langer open dus ook voor de werkende mensen geen probleem.Verlof niet nodig! De service vind ik meer dan goed!Het zit daar steeds boemvol en toch blijven die mensen met de nodige druk vriendelijk.Ik heb daar ook nog nooit 2 uur moeten wachten! En als er veel nummers tussen zijn dan ga ik een koffieke drinken en kom even later terug. 1 week wachten op economische dop is NIET lang.Bij de werkgever wordt je volgens de wet de 10de van de maand betaald. Bij een dossier voor mijn zoon zijn de mensen tot het uiterste gegaan om een oneerlijke werkgever aan te klagen tot in de rechtzaal toe.Zaak gewonnen en geld gekregen! Dus mensen in Houthalen, er mag ook eens iets positief gezegd worden! ik ben uiterst tevreden over jullie !!!!!!! MVG Greet
op 14 januari 2015
Beste, Service laat obsoluut te wensen over. Telefonisch bijna onbereikbaar telkens wordt er een gesprek aangerekend. Heb zelf contact moeten opnemen met RVA om te horen dat mijn dossier niet volledig was ondanks dat er bij ACV telefonisch gezegd werd dat de papieren die de RVA nog vroeg niet nodig waren. Toen ik zei dat ik de dienstverlening niet goed was zei men koudweg dat ik dan maar contact moest opnemen met de voorzitter. Wie dit is weet ik niet. Hoop dat hij mij contacteert. Mijn nummer 0492 / 73 89 97. Ook kon ik langs gaan in Houthalen voor een antwoord. De wachttijd in Houthalen is meer dan 2 uur en het onthaal uiterst onvriendelijk. Tot zover. Vriendelijke groeten, Noël Dams 0492 / 73 89 97 Gelieve te noteren dat mijn probleem nog maar deels is opgelost en dat ik nog altijd geen duidelijk antwoord heb gekregen. Alleszins geen antwoord dat ik versta.
op 24 februari 2014
Graag meer openingsuren . en elk gemeente eigen tel nr .
op 06 mei 2013
Jullie zijn daar minder en minder. En als je daar komt Als werkende mens kom je voor zever waar je bijna een dag verlof voor moet nemen.je lidgeld gaat zeer snel om het van je rekening af te halen. Maar als je je economische Dop geld moet krijgen moet je verdorie meer dan een week Wachten. Het is een schande. Ik ga eens kijken bij De a.b.v.v mijn vrienden gaan daar en het is niet normaal Hoe vlug het daar gaat en hoe snel je je geld krijgt Dat noem ik pas service.
op 06 maart 2013
Ons eigen schuld als we het ons allemaal niet lieten doen
op 01 februari 2013
Schande
op 29 februari 2012
Te weinig dagen open en te veel volk ...voor werkende mensen is dat onmogelijk groetjes sahin

Plan van ACV Houthalen

In de buurt van ACV Houthalen