Op zoek naar openingsuren?

ACV Houthalen

Telefoon: 011-30.60.00

Fax: 011-30.69.99

Website:
www.acv-limburg.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Houthalen

Omschrijving: Dienstverleningspunt van het ACV voor vragen en formaliteiten inzake werkloosheid, tewerkstelling en sociale uitkeringen.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ACV-CSC.

Openingsuren van ACV Houthalen

ACV Houthalen is momenteel GESLOTEN.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ACV Houthalen in Guldensporenlaan 7 in 3530 Houthalen

Beoordelingen van ACV Houthalen

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 14 januari 2015
Beste, Service laat obsoluut te wensen over. Telefonisch bijna onbereikbaar telkens wordt er een gesprek aangerekend. Heb zelf contact moeten opnemen met RVA om te horen dat mijn dossier niet volledig was ondanks dat er bij ACV telefonisch gezegd werd dat de papieren die de RVA nog vroeg niet nodig waren. Toen ik zei dat ik de dienstverlening niet goed was zei men koudweg dat ik dan maar contact moest opnemen met de voorzitter. Wie dit is weet ik niet. Hoop dat hij mij contacteert. Mijn nummer 0492 / 73 89 97. Ook kon ik langs gaan in Houthalen voor een antwoord. De wachttijd in Houthalen is meer dan 2 uur en het onthaal uiterst onvriendelijk. Tot zover. Vriendelijke groeten, Noël Dams 0492 / 73 89 97 Gelieve te noteren dat mijn probleem nog maar deels is opgelost en dat ik nog altijd geen duidelijk antwoord heb gekregen. Alleszins geen antwoord dat ik versta.
op 24 februari 2014
Graag meer openingsuren . en elk gemeente eigen tel nr .
op 06 mei 2013
Jullie zijn daar minder en minder. En als je daar komt Als werkende mens kom je voor zever waar je bijna een dag verlof voor moet nemen.je lidgeld gaat zeer snel om het van je rekening af te halen. Maar als je je economische Dop geld moet krijgen moet je verdorie meer dan een week Wachten. Het is een schande. Ik ga eens kijken bij De a.b.v.v mijn vrienden gaan daar en het is niet normaal Hoe vlug het daar gaat en hoe snel je je geld krijgt Dat noem ik pas service.
op 06 maart 2013
Ons eigen schuld als we het ons allemaal niet lieten doen
op 01 februari 2013
Schande
op 29 februari 2012
Te weinig dagen open en te veel volk ...voor werkende mensen is dat onmogelijk groetjes sahin

Plan van ACV Houthalen

In de buurt van ACV Houthalen