ACV Hasselt

Telefoon: 011-30.60.00

Fax: 011-30.69.99

Website:
www.acv-limburg.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Hasselt

Omschrijving: Dienstverleningspunt van het ACV voor vragen en formaliteiten inzake werkloosheid, tewerkstelling en sociale uitkeringen.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ACV-CSC.

Openingsuren van ACV Hasselt

ACV Hasselt is momenteel GESLOTEN.
ACV Hasselt gaat terug open binnen 03 uur en 04 minuten.

5/10 gebaseerd op 2 beoordelingen

urenheader openingsuren van ACV Hasselt in Mgr. Broekxplein 1 in 3500 Hasselt

Beoordelingen van ACV Hasselt

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 08 januari 2016
Ik heb op maandagavond 4/1/2016 mijn (witte) stempelkaart binnen gedaan op het acv-kantoor in hasselt, vrijdag na-middag op 8/1/2016 14:00 (4 dagen later!) heb ik mijn dop nog steeds niet gehad!?? ik ben geen profiteur, ik volg een opleiding (knelpuntberoep waar ik vrijstelling voor heb) om mijn diploma te halen. ik krijg dag en avond onderwijs op 2 verschillende plaatsen dus hiervoor heb ik mijn dop uiteraard nodig zodat ik mijn auto kan voltanken mijn verzekering keuring en tax en mijn bijkomende cursussen en inschrijvingsgeld kan betalen. ondanks een heleboel beloftes van het acv dat mijn stempelgeld bevroren werd in het begin van mijn opleiding is het stempelgeld toch verder blijven zakken, waardoor ik mij nu druk moet maken over deze dingen! enig begrip aub!?????????
op 15 mei 2013
Omwille van administratieve werkzaamheden is van januari tem juni 2013 een extra sluitingsmoment voorzien voor de volgende ACV-kantoren: • Beringen & Bilzen: elke derde donderdagnamiddag • Genk & Hasselt: elke derde vrijdagvoormiddag • Herk-de-Stad & Heusden: elke derde donderdagnamiddag en -avond

Plan van ACV Hasselt

In de buurt van ACV Hasselt