ACV HALLE

Telefoon: 02 557 83 01

Fax: 02 557 83 15

Website:
www.acv-online.be

Categorie:
Hulpverlening - Hulpverlening Halle

Omschrijving: Vakbondsorganisatie voor de werknemers van Halle en Pepingen
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van A. del Corral.

Openingsuren van ACV HALLE

ACV HALLE is momenteel GESLOTEN.
ACV HALLE gaat terug open binnen 18 uur en 34 minuten.

4.66/10 gebaseerd op 3 beoordelingen

urenheader openingsuren van ACV HALLE in Vanden Eeckhoudtstraat 11 in 1500 Halle

Beoordelingen van ACV HALLE

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 31 oktober 2017
Is ac v vandaag open
op 20 december 2015
Michèle Loockx 20 décember 2015 De openingsuren zijn verre van ideaal. De mensen die werken geraken er nooit. Vergeet telefonisch raad te vragen, je geraakt er niet binnen. En dan dat lange wachten je hebt gemakkelijk een wachttijd van 2 uur. Mijn zoon werkt voltijds dus ga in in Halle maar in de rij staan.. Ze sluiten de kantoren van St. P. Leeuw en Rode ok maar dan moeten ze wel extra personeel in Halle zetten dat de mensen minder lang moeten wachten. Niet iedereen die daar zit is werkloos, sommige mensen werken. Moeten die soms een halve dat vrij nemen om naar ACV Halle te gaan ?
op 13 oktober 2015
Er zijn steeds zeer lange wachtrijen en de openingsuren zijn verre van ideaal. Daarnaast is men aan het loket niet echt vriendelijk. Als je na het lange wachten dan toch eens eindelijk aan de beurt bent dan zijn ze wel vriendelijk en nemen ze de tijd om je goed verder te helpen. Telefonisch is een het een ramp want je geraakt er nooit binnen. Per mail krijg je wel antwoord maar je moet vaak een paar dagen wachten. Dus mijn ervaring met hen is verre van goed. Vooral al omdat ik niet zomaar uren ergens kan zitten wachten want dan is mijn bloeddruk door de stress torenhoog.
op 02 juli 2014
Na enkele weken wachten nog steeds geen nieuws ...
op 13 juni 2014
Ik heb dezelfde ervaring. Mijn been ligt in het gips en ik ben immobiel en moet dringend ACV-LBC bereiken. De centrale in Brussel is steeds overbelast, daar geraak je niet binnen. In het kantoor te Halle leggen ze gewoon de telefoon van de haak en als ze naar huis gaan er terug op. Ik heb al een mail gestuurd, zonder resultaat. Toch een keer iemand te pakken gekregen die het ging navragen maar zonder respons ... Conclusie: dienstverlening ACV-LBC = een regelrechte schande!
op 05 mei 2014
Akkoord met Mr Eddy. Trouwens sinds het kantoor in Sint-Pieters-Leeuw gesloten is, is er nog meer volk in de wachtzaal Halle. Daarbij zijn de openingsdagen duidelijk voor werkzoekenden bestemd. Werknemers die werken hebben recht op 1 namiddag per week en juist niet genoeg tijd om na werkuren (reeds 40 urenweek) nog voor 18u30 in Halle geraken zonder een boete voor overdreven snelheid ! Dat is geen dienst naar leden toe !!! Feitelijk zijn we juist goed genoeg om bijdragen te betalen maar vooral niet teveel vragen te stellen. Hopelijk komt daar spoedig verandering in. Er zijn anders syndicaten genoeg !
op 14 januari 2014
Tegenwoordig moet men urenlange files doen zelfs voor een eenvoudige vraag want naar Brussel bellen heeft totaal geen zin. Meerdere keren heb ik daar contact gehad (als ik het geluk had om binnen te geraken) en er werd steeds de belofte gemaakt om me terug te bellen omdat er opzoekingen moesten gebeuren of omdat ze het gingen doorgeven aan ACV Halle. NOOIT heb ik iets gehoord. Van het personeel in Halle heb ik op zich geen klachten (behalve één iemand die me meerdere keren verkeerde informatie gegeven had en dat heeft me veel tijd en energie gekost) maar die de hulplijn in Brussen zouden ze beter afschaffen en geld geven aan BEVOEGDE personen in kantoren zodat de wachttijden wat minder lang zijn.
op 11 september 2013
Geachte, Het kantoor te Halle is telefonisch bijna niet te bereiken. Vandaag woensdag van 9 uur tot 10uur geprobeerd altijd bezettoon is er maar een lijn beschikbaar??? groetjes Eddy

Plan van ACV HALLE

In de buurt van ACV HALLE