Dierenshop schellens

Telefoon: 051/727194

Fax: 051/727196

Website:
Dierenshop-schellens.com

Categorie:
Dierenspeciaalzaken - Dierenspeciaalzaken Gits

Omschrijving: 2000m² dierenplezier met cafetaria; aan- en verkoop van alle honden,katten, vogels, knaagdieren. tevens verkoop van koud- en warmwatervissen en reptielen. alle voeding en benodigdheden voor uw huisdier. cafetaria met gezellige kachel, zonneterras en speeltuin.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van P. schellens.

Openingsuren van Dierenshop schellens

dierenshop schellens is momenteel GESLOTEN.
dierenshop schellens gaat terug open binnen 13 uur en 08 minuten.

8/10 gebaseerd op 3 beoordelingen

urenheader openingsuren van dierenshop schellens in Bruggesteenweg 2-4 in 8830 Gits

Beoordelingen van Dierenshop schellens

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 18 mei 2019
Niet normaal geen enkel diertje zouden ze daar nog mogen verkopen mijn hondje deze week gestorven 2.5jaar en ja ik heb er alles aan gedaan dit kan gewoon niet. Je koopt er een beestje een hondje in mijn geval je doet er alles voor. Dit was mijn baby en hier laat ik het niet bij. Angel heeft mijn hart gestolen ik zag haar zo graag maar heb haar toch veel te vroeg moeten afgeven nooit zet ik nog een voet in jullie winkel al veel slechte dingen gehoord maar nu word het allemaal bevestigd ik hoop uit de grond van mijn hart dat deze winkel gesloten wordt dat niemand ooit nog een diertje koopt daar. Mijn hond was een deel van de famillie jullie begrijpen dit wel niet maar ja voor jullie zijn het dan ook gewoon maar dieren he een dier betekend soms meer dan een mens maar voor jullie blijkbaar niet anders zouden jullie diertjes niet zo laten en zouden jullie er alles aan doen maar nee als jullie maar geld binnen halen is het oke he wel jullie mogen er zeker van zijn dat ik zal bellen naar de dierenbescherming dit kan niet echt niet jullie moeten je schamen. Ik zou deze winkel moeten runnen ik steek mijn kop in de grond mijn beestje afgenomen door hoe jullie ze verkopen en hoe jullie hen daar zetten om tentoongesteld te worden aan publiek! Nee het zijn geen poppen maar levende wezens die dit nooit mogen meemaken jullie kunnen je niet inbeelden hoe boos en machteloos ik me voel maar neem het van mij aan schellens wordt gesloten afzetters alles alleen om geld te krijgen maar zorgen voor de dieren oh nee dit lukt niet he ????????
op 08 september 2018
Ik vind het niet kunnen dat openingsuren.info onderstaande reactie van Ianthé Baeyens laat staan. Wat Ianthé Baeyens schrijft is pure laster en eerroof.
op 20 augustus 2018
Schandalig hoe men de dieren hier behandeld.. toen we het honden/kattenhok (een half krot) gingen bekijken, werden we overweldigd door de geur van urine en uitwerpselen. De dieren die worden verkocht als ras, zijn volledig miskweekt en worden verkocht onder het mom van ras terwijl er kruisingen van verschillende honden/katten in terug te vinden zijn.. de vogels en knaagdieren zitten in grote aantallen samen zonder ze per geslacht te zetten waardoor je dus een zwanger diertje mee kan krijgen, ten slotte lag er een vis te spartelen naast de aquariums, na dat wij als bezoeker deze gered hadden, gooide men deze gewoon bij de anderen terug, hartverscheurende situaties in dit bedrijf.

Plan van Dierenshop schellens

In de buurt van Dierenshop schellens