ACV Genk

Telefoon: 011-30.60.00

Fax: 011-30.69.99

Website:
www.acv-limburg.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Genk

Omschrijving: Dienstverleningspunt van het ACV voor vragen en formaliteiten inzake werkloosheid, tewerkstelling en sociale uitkeringen.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ACV-CSC.

Openingsuren van ACV Genk

ACV Genk is momenteel GESLOTEN.
ACV Genk gaat terug open binnen 09 uur en 28 minuten.

8/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van ACV Genk in Dieplaan 19 in 3600 Genk

Beoordelingen van ACV Genk

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 02 februari 2016
Wachttijden van 2,5 uur zijn erover!! En wat een kl*te organisatie. Miljaar!!
op 15 september 2015
Laten we beginnen met te zeggen dat het personeel beleefd, gedienstig en accuraat werkt dus eigenlijk verdienen deze gerust een 9/10. Maar wat de organisatie betreft een dikke 0 ZERO want wie verwacht er van de grootste vakbond van het land niet wat meer service of denken jullie nu echt dat wachtrijen van meer dan 2 uur voor het invullen van een zoveelste stom onbenullig papiertje voor de rva, acv of vdab het waard is om zolang te wachten ik in ieder geval vind het mens onwaardig vanaf buiten via de lange trap omhoog tegen elkaar moeten te liggen fustreren dat het eigenlijk toch god geklaagd is in 2015. En kom nu aub niet met het klaas vaak verhaal dat het piek momenten zijn het is elke keer dat er openingsmomenten zijn idem dito. had nog een ellenlange rij aan scheldwoorden willen gebruiken maar dat lost vast en zeker niets op maar wil ACV op deze ludieke manier toch duidelijk maken dat ik overweeg om het mischien bij een andere color te gaan proberen echt FOEI !!!
op 15 mei 2013
Omwille van administratieve werkzaamheden is van januari tem juni 2013 een extra sluitingsmoment voorzien voor de volgende ACV-kantoren: • Beringen & Bilzen: elke derde donderdagnamiddag • Genk & Hasselt: elke derde vrijdagvoormiddag • Herk-de-Stad & Heusden: elke derde donderdagnamiddag en -avond

Plan van ACV Genk

In de buurt van ACV Genk