Maja Kleding

Telefoon: 014/58.94.72

Fax: 014/56.09.64

Categorie:
Kledingwinkels - Heren - Kledingwinkels - Heren Geel

Omschrijving:
De openingsuren van Maja Kleding Nieuwstrrat 3 in Geel. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar Maja Kleding.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van W. maes.

Openingsuren van Maja Kleding

Maja Kleding is momenteel OPEN.

5/10 gebaseerd op 2 beoordelingen

urenheader openingsuren van Maja Kleding in Nieuwstrrat 3 in 2440 Geel

Beoordelingen van Maja Kleding

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 03 januari 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. ik kan jammer genoeg geen negatieve score geven.Nooit zet ik hier nog een voet binnen.
op 03 januari 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. Ik kan jalmmer genoeg geen negatieve score geven .Nooit zet ik hier nog een voet binnen.
op 03 januari 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. ik kan jammer genoeg geen negatieve score geven,Nooit zet ik hier nog een voet binnen.

Plan van Maja Kleding

In de buurt van Maja Kleding