ABVV Turnhout

Téléphone: 014 40 03 11

Fax: 014 42 94 71

Website:
www.abvv.be

Catégorie:
Syndicat - Syndicat Turnhout

Description:
Heures d'ouverture, adresse et numéro de telephone de ABVV Turnhout à Turnhout
Sur cette page

Cette page est enregistrée au nom de ABVV.

Heures d'ouverture de ABVV Turnhout

ABVV Turnhout est maintenant FERME.
ABVV Turnhout ouvre en 09 heures et 45 minutes.

8/10 basé sur 1 avis

urenheader Heures d'ouverture de ABVV Turnhout à Grote Markt 48 à 2300 Turnhout

Commentaires sur ABVV Turnhout

Veuillez enregistrer ou se connecter afin d'ajouter une commentaire.

op 28 novembre 2017
Ik geraak er ook nooit binnen. Zelfs ni bij die van de studie beurs ni Gewoon triestig
op 18 octobre 2017
Beste tom pollet ,hoe komt het dan wel dat ik binne geraakt ?????? wie is hier dan de lompste gij typt vol met fouten als ik van jou was dan zou ik maar is een cursus nederlands gaan volgen , ten 2 de ge mag al blij zijn dat de socialistische vakbond bestaat .en als het jou niet aan sta pol niet weer houd jou er niet van om naar een andere vakbond over te stappen en stop met kleinzielig te doen !!!!!! WEET GE WAT GA NAAR DE HVW DAT IS GRATIS ,DIE HEBBEN NIKS ZELFS GENE JURIDISCHE DIENSTEN !!!!!!!!!!!
op 26 juin 2017
Lucienne dhindt--- ik ben er zeker van dat u de lompste eruit bent, want aan uw uitspraken te horen, verschiet ik ervan dan u dit alleen hebt getypt.. na de middag neemt de mvr. van de balie op, maar de rest ligt al te slapen denk ik. bij het doorverbinden hoor ik niet meer dan tuut tuut tuut tuut......10min aan een stuk!!!!! als u dan zoon slim mens bent, zou jij er mss moeten gaan werken, maar daar zal je taal gebruik niet voor in aanmerking komen denk ik!!!!!! sind het lidgeld gestegen is, is het nog nooit zo erg geweest, zowel in Turnhout als in Geel!!! mag ik nu mijn lidgeld voor volgende maand ook laten vallen?? dan kan ik een nieuwe gsm kaart kopen, want die bel ik altijd leeg als ik naar abvv bel. ik begin heel sterk te twijfelen dat dit een instantie is voor de leden te helpen... maar wel voor de mensen leeg te persen aan telefoon kosten! vinden jullie dit nog normaal????
op 17 avril 2017
Voor de 7 personen die reclameren zn lompe mensen , als ge een.beetje,logisch kunt nadenken en een.beetje slim ze , dan bel je in de namiddag en niet in de voormiddag , jullie zn echt lompe mensen !!!!!!!!!!!
op 25 août 2016
Mijn man betaald al 25 jaar iedere maand zijn lidgeld netjes op tijd hij is in al die tijd 2 maanden werkloos geweest wij wachten nu al 7 maanden op die uitkering! De telefoon wordt nooit opgenomen, telkens als je langs gaat, behandelt iemand anders het dossier. Zelf belangrijke documenten gaan op die dienst verloren zodanig dat je deze terug moet bezorgen....enz Wij zijn enorm teleurgesteld in die dienst. Als dit allemaal achter de rug verzeker ik iedereen wij gaan naar ACV!
op 11 août 2016
Op eender welk uur je probeert te bellen je geraakt er niet in. Heb je uiteindelijk na paar dagen proberen iemand te pakken dan verbinden ze je door en hoor je weer niks meer. Ik ben er klaar mee en ga mijn lidgeld opzeggen. Ik moest een stuk minder betalen bij acv en ik werd daar altijd direct geholpen. Dikke 0 voor abvv
op 07 mars 2016
Gij raakt er niet telefoons binnen ben al 14 dagen aan bellen moet ne mens verlof gaan nemen daar voor ik ga gewoon lid op zeggen dat ik toch niet normaal als gij dat hoort zijn de lijnen altijd bezet ik ben van geel maar ben niet zot hè denken ze nu dat ik dat geloof
op 26 janvier 2016
Voor mij 0,00000000 sterren dus !!!
op 26 janvier 2016
@ Bas van den broeck : ik begrijp jouw standpunt en sluit mij er bovendien VOLLEDIG bij aan !!! Snap eigenlijk niet waarom ik nog lidgeld betaal : ze zijn telefonisch gewoon NOOIT bereikbaar.... en als de "hulpbalie" doorschakelt, valt de verbinding gewoon weg omdat niemand opneemt .... Hun uitleg is dan "onderbemand" : krijgen ze geen subsidies genoeg van de staat soms ??? Misschien een beetje minder vastgoed aankopen en meer investeren in DIENSTVERLENING voor je leden !!!
op 30 novembre 2015
Zelf de site werkt precies niet naar behoren of ben ik inneens een tijdreiziger die berichtjes poest een maand in de toekomst pfffff echt zielig!!!!!!!
op 30 novembre 2015
Ik ben al heel mijn cariere lid van abvv maar sinds ik drie jaar geleden ben verhuisd naar retie heb ik niets dan last met in contact te komen met hun sinds ik geen auto ter beschikking heb en de bus mij elke keer 5€ kost zou ik graag per telefoon mijn vragen stellen aan abvv turnhout deze uitvinding hebben zij blijkbaar nog niet echt onder de knie na 20min blijven bellen krijg ik eindelijk iemand van de "hulp"balie aan de lijn die me dan doodleuk zegt ik ga u proberen doorteverbinden maar denk niet dat het ga lukken want normaal pakken ze vandaag geen telefoon op ?????????

Plan ABVV Turnhout

Magasins dans la proximité ABVV Turnhout