Maja Kleding

Téléphone: 014/58.94.72

Fax: 014/56.09.64

Catégorie:
Magasins de vêtements - Hommes - Magasins de vêtements - Hommes Geel

Description:
Heures d'ouverture, adresse et numéro de telephone de Maja Kleding à Geel
Sur cette page

Cette page est enregistrée au nom de W. maes.

Heures d'ouverture de Maja Kleding

Maja Kleding est maintenant OUVERT.

5/10 basé sur 2 avis

urenheader Heures d'ouverture de Maja Kleding à Nieuwstrrat 3 à 2440 Geel

Commentaires sur Maja Kleding

Veuillez enregistrer ou se connecter afin d'ajouter une commentaire.

op 03 janvier 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. ik kan jammer genoeg geen negatieve score geven.Nooit zet ik hier nog een voet binnen.
op 03 janvier 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. Ik kan jalmmer genoeg geen negatieve score geven .Nooit zet ik hier nog een voet binnen.
op 03 janvier 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. ik kan jammer genoeg geen negatieve score geven,Nooit zet ik hier nog een voet binnen.

Plan Maja Kleding

Magasins dans la proximité Maja Kleding