Carrefour Market (Super GB)

Téléphone: 056/24.06.11

Catégorie:
Supermarché - Supermarché Courtrai

Description:
Heures d'ouverture, adresse et numéro de telephone de Carrefour Market (Super GB) à Courtrai
Votre contribution

Afin de modifier ces données vous pouvez enregistrer ou vous connecter.

Avec un compte vous pouvez également voter et commenter sur les commerces et les entreprises.

Heures d'ouverture de Carrefour Market (Super GB)

Carrefour Market (Super GB) est maintenant OUVERT.

8/10 basé sur 1 avis

urenheader Heures d'ouverture de Carrefour Market (Super GB) à Walle 2 à 8500 Courtrai

Commentaires sur Carrefour Market (Super GB)

Veuillez enregistrer ou se connecter afin d'ajouter une commentaire.

à 02 avril 2016
Vandaag niet aanvaardbare verrassing. Gratis product was beschikbaar in afdeling maar mocht niet worden meegegeven ! ! ! Mail werd verzonden naar Carrefour ; melding aan Test-Aankoop zal eventueel nog volgen. Hangt af of er al dan niet reactie vanuit Carrefour volgt. Is volgens mij een ongeoorloofde praktijk.
à 23 janvier 2016
Proficiat aan de zaakvoerder en het team dat zij iedere zondag de winkel van 8h tot 13h willen openhouden. Voor klanten die enkel tijd hebben om op zondag te winkelen of wanneer men iets tijdens de week vergeten is bij de concurrentie, bij de Carrefour kan men het nodige aankopen. Is een produkt nu iets duurder dan op een ander, ja dat is dan maar zo. Ik bemerk steeds dat de parking goed vol staat, het is een komen en gaan. Mijn echtgenote en ik wensen het personeel van deze Carrefour een hoopvol en gezond 2016 toe en doe zo verder gedurende het nieuwe jaar.
à 07 mai 2013
Geachte, mijn man is verleden week bij u komen winkelen op 03-05-2013 waaronder het artiekel vintense fb wit 75cl 12 stuks en vintense fb rose 9 flessen, dat was de volledige voorraad uit de rekken voor de prijs van 4.29 euro per fles. Dit vind ik nogal zeer hoog daar wij dit artiekel ook wel eens kopen in de Colruyt aan een prijs van 2.64 euro. Dit is een verschil van 34.65 euro. Ik voel me wel heel erg bedrogen en denk niet dat wij ooit nog iets komen kopen. Dit ter info, ik vond dit wel de moeite om te melden. groeten.

Plan Carrefour Market (Super GB)

Magasins dans la proximité Carrefour Market (Super GB)