Maja Kleding

Telephone: 014/58.94.72

Fax: 014/56.09.64

Category:
Clothing stores - men - Clothing stores - men Geel

Description:
Opening hours, address and phone number of Maja Kleding in Geel
About this page

This page belongs to W. maes.

Opening Times from Maja Kleding

Maja Kleding is currently CLOSED.
Maja Kleding opens within 05 hours and 08 minutes.

5/10 based on 2 reviews

urenheader opening times from Maja Kleding at Nieuwstrrat 3 at 2440 Geel

Reviews from Maja Kleding

Registrer and/or log in to write a review.

on 03 January 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. ik kan jammer genoeg geen negatieve score geven.Nooit zet ik hier nog een voet binnen.
on 03 January 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. Ik kan jalmmer genoeg geen negatieve score geven .Nooit zet ik hier nog een voet binnen.
on 03 January 2018
Onvergetelijke ervaring,ik had het voornemen in deze winkel een lederen jas te kopen,maar deze jas was jammer genoeg in mijn maat niet meer in voorraad.de verkoper was ook wel opdringerig om een ander te kopen als zouden deze morgen al verkocht zijn .bij het buiten gaan zagen we in de etalage deze jas en vroegen ons af of dat niet de juiste maat was? …Wij terug naar binnen . De verkoper wou dit wel nakijken,maar dan moesten we hem wel zeker kopen, we zouden zelfs een voorschot van 100 euro moeten betalen en mocht hem niet meer passen, anders deed hij de moeite niet. Dit was de druppel te veel. Zo’n arrogantie van een verkoper hebben we als (mogelijke) klant nog nooit meegemaakt. ik kan jammer genoeg geen negatieve score geven,Nooit zet ik hier nog een voet binnen.

Map from Maja Kleding

Other shops near Maja Kleding