ABVV Deurne

Telephone: 03 324 24 11

Fax: 03 326 68 36

Website:
www.abvv.be

Category:
Union - Union Deurne

Description:
Opening hours, address and phone number of ABVV Deurne in Deurne
About this page

This page belongs to ABVV.

Opening Times from ABVV Deurne

Today is an official holiday and the official opening times can differ from the ones displayed here.

ABVV Deurne is currently CLOSED.
ABVV Deurne opens within 7 days 12 hours and 04 minutes.

3.66/10 based on 6 reviews

urenheader opening times from ABVV Deurne at Frank Craeybeckxlaan 79 at 2100 Deurne

Reviews from ABVV Deurne

Registrer and/or log in to write a review.

on 23 April 2018
Loket nummer 3 en vooral 4 hebben niet de bekwaamheid om dossiers en problemen op te lossen. Ik heb reeds 3x voor hetzelfde probleem me aangemeld en telkens wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd en dit terwijl er een duidelijk dadingsovereenkomst is opgesteld. Het enige wat zij nog moesten doen is mijn advocaat/schuldbemiddelaar contacteren om het plan af te ronden. Bij de ABVV op de Paardenmarkt was ik altijd vriendelijk en correct geholpen, dat kan ik niet zeggen van loket nurmmer 3 en 4 betreft ABVV te Deurne, F. Creaybeckxlaan!
on 07 February 2017
Heb ook al wat meegemaakt met vakbond, had ook 2 part-time jobs en kregen nooit dimona aangifte door. Ik begrijp dat niet. Terwijl ik 10 x contact opgenomen heb met mijn werkgevers destijds en zij me erop drukten dat dit alles wel correct werd verstuurd. Ik werd echter niet geloofd aan het loket. Zeer vervelend. Vooral één dame laat de wensen over. Ik ben vorige keer naar het loket gegaan, doodziek en had een zeer vriendelijke dame die me te woord stond, Kelly. Waarvoor dank! Echter heeft de vorige dame iets over het hoofd gezien waardoor ik nu niet part-time kan stempelen..... Leuk is anders.... Wees op je hoede en vraag goed door is de boodschap!
on 19 September 2016
Na dat ik dit hier onder allemaal gelezen had, zei ik tegen mijn vrouw hier ga ik ook even op reageren. Ik ben deze morgen geholpen door de dame aan loket 2 en chapeau zeer vriendelijk, beleefd en vooral zeer behulpzaam. Ik voelde mij er echt een klant en niet zomaar een nummer. Ben ook al aan een ander loket geholpen, ik mag er zeker niet van klagen, en wie heeft er is geen slechte dag, natuurlijk als je constant met mensen moet omgaan valt dat meer op dan dat je bv. op een bouwwerf staat he zeker niet van klagen
on 19 September 2016
Eddy Zoersel op 19 September 2016 Na wat ik hier onder gelezen had heb ik tegen mijn vrouw gezegd daar ga ik toch ook op reageren hoor. Vandaag langs geweest en werd geholpen door de dame aan loket 2, awel chapeau als je overal zo geholpen word, met uitleg,vriendelijk en beleefd dan ga je met plezier raad vragen.
on 22 August 2016
5 x naar abvv Deurne geweest. Heb 2 part-time jobs. Kregen geen Dimona aangifte door. Ik moest het zelf allemaal in orde brengen, ttz, documenten voorleggen dat ik wel effectief 2 part-time jobs heb. ???? Automatisering? Begrijp er niks van? In deze eeuw? Het gaat van kwaad naar erger.....
on 18 August 2016
Ze zitten niet altijd allemaal tegelijk aan het loket om de leden te helpen dan kan er wel iemand eens de telefoon opnemen he tussendoor of is dat zo moeilijk? En de mevrouw die altijd aan het loket nummer 4 zit is heel onbeschoft en niet verzorgt.
on 21 June 2016
De openingsuren worden alsmaar minder maar dan nog eens extra sluiten voor opleiding, goed bezig Abvv. Je moet zo zeker voortdoen dan zal je nog veel leden verliezen .ik noem dat mensen plagen.GRGRGR.
on 21 June 2016
Ik vind dat als Men de deuren sluit om een opleiding te volgen dat Men dat dan wel even mag melden. Je kan zo al veel minder dan vroeger terecht op een kantoor en dan gaan ZE nog eens dicht doen voor een opleiding .hier staan we weer voor de deur.grgrgrgr.
on 08 December 2015
Http://openingsurenabvvantwerpen.be/
on 08 December 2015
@charibi charibi waarom neem je telefoon niet op als je beloofd is dat men gaat terug te bellen van abvv uit, dan is beschuldiging dat ze je niet willen helpen wel heel makkelijk niet waar?
on 08 December 2015
Net weer schandalig behandeld bij abvv Deurne . Keer op keer door dezelfde persoon .... Altijd door de andere collega's zeer vriendelijk en behulpzaam behandelt geweest waarvoor respect . Ook nooit problemen en altijd behulpzaam . Tot ik weer dezelfde dame aan loket 4 moet treffen ???? Weeral zeer onvriendelijk om te beginnen al , dan weigeren te helpen waardoor je zelf over je theewater gaat haar gevraagd of het voor haar zo moeilijk is vriendelijk te zijn tegen haar klanten en ze betaald word om de mensen aan haar loket te helpen en dan nog lekker verder doen ???? Tweede keer al op rij trouwes !!!!! Schandalig gewoon betaal ik daarvoor lidgeld om zo behandeld te worden ????? Wel een pluim voor haar collega's die WEL vriendelijk zijn !
on 24 November 2015
Deze website is NIET de officiele website van het Abvv de openingsuren hier vermeldt zijn achterhaald sinds 1/09/2014
on 07 October 2015
Wat een achterlijke luie bende. Omdat ze nooit telefonisch bereikbaar zijn. Dag vrijgepakt, openbaar vervoer heen en terug, kom ik daar aan en gesloten vanwege staking, kunnen ze daarvan niets op hun website zetten. halve dag en centen kwijt, niet geholpen en ze hebben een betalend lid minder. wanneer kan ik staken tegen de vakbond ?
on 14 September 2015
Kafkaiaans, bureaucratie op en top... Ik heb nog nooit telefonisch contact gehad met een medewerker van het kantoor in Deurne. Van armoede bel je naar se hoofdzetel en die kunnen je ook niet verder helpen, die geven de tip om na de middag te bellen als het loket in deurne gesloten is...uiteraard nemen die na de openingsuren toch niet op...ik probeer al 2 uur continu binnen te geraken dwz bellen, bandje met openingsuren afluisteren opleggen en direct terug bellen, helaas niets werkt.... Hier wordt je zo moe van en stel ik mij de vraag waarvoor ik lidgeld betaal!!!
on 14 September 2015
Kafkaiaans, bureaucratie op en top... Ik heb nog nooit een telefonisch contact kunnen leggen met het bureel in Deurne. Heb alles al geprobeerd, de hoofdzetel gebeld, die kunnen mij niet te woord staan, ik moet het bijkantoor in Deurne contacteren, als het niet lukte tijdens de normale openingsuren zou het zeker lukken in de namiddag... Op alle mogelijke tijdstippen geprobeerd, Deurne blijft onbereikbaar. Vandaag een uur aan een stuk, bellen geen contact opleggen en direct terugbellen... Om negen uur kreeg ik nog altijd de melding van de openingsuren... Af en toe de melding van medewerker in gesprek... Dan krijg je even een wachtmuziek en direct terug doorgeschakeld naar de openingsuren.... Meer dan twee uur geprobeerd binnen te geraken!!!! Betaal ik voor deze dienst lidgeld?!!!
on 10 August 2015
Reeds 2 oplaadkaarten van proximus ter waarde van 30€ verbruikt om met de vakbond te bellen en nog steeds niemand aan de lijn gehad ??? een terugvordering zou niet misplaatst zijn ,als ze nu eens een gratis nummer zouden hebben want de mensen die de vakbond nodig hebben voor problemen zijn meestal niet zo vermogend .
on 22 May 2015
Tot hiertoe ben ik heel tevreden over service: vriendelijk en behulpzaam
on 31 March 2015
Niets dan lof en respect voor de mensen die daar werken en ons helpen ! Dikke pluim. :)
on 04 March 2015
04/03/2015 Heb vandaag 23 maal gebeld naar het kantoor het was steeds in gesprek !!
on 23 November 2014
Een paar mensen even uit de droom helpen! Verschillende leden van ABVV Deurne hebben klachten. Ik ben geen uitzondering. Een maand voor ik ging werken was ik ziek en kreeg ik een brief dat ik een sanctie ging krijgen omdat ik dit niet had aangegeven op mijn kaart. Om alles in orde te brengen heb ik de voeten van onder mijn lijf gelopen. Nadat ik alle documenten had verzameld en terug aan het loket stond namen ze er mijn kaart bij. Wonder boven wonde stond dat wel aangegeven! MENSEN KAN IK €100 EXTRA ONTVANGEN VOOR NIEUWE SCHOENEN!!! Nu ik werk met een actieva-kaart is mijn bedrijf waar ik werk overgenomen. Normaal betaald het ABVV een deel van mijn loon €500. In oktober 2014 overgenomen en in november 2014 geen geld meer. De detectie heeft contact op genomen met de RVA en die hebben ons verteld dat er niets hoeft gedaan te worden. We zijn eind november en heb nog altijd niets gekregen. Na wel 50 keer te bellen hoor ik dood leuk dat ik even moet langs komen met verschillende documenten waar ik nog nooit van heb gehoord, en als je dan vraagt hoe dat dat document eruit ziet kunnen ze je niet helpen. Jongens waar zijn jullie mee bezig! Hoe lang werken jullie daar. Bovendien ben ik de enige in het bedrijf (500 man) die mijn actieva-kaart terug moet laten registreren. Om nog maar te zwijgen of ik dat geld van november ga te zien krijgen. Weer een dag onbetaald verlof nemen!
on 18 November 2014
Ik weet niet voor wat jullie mijn stempelgeld niet betalen is al 2 maanden geleden ga je naar de vakbond Wijnegem hangt er een briefje gesloten, waarom wordt dat niet op de site van jullie gezet gewoon van vakbond veranderen, ik woon in Ranst en heb ook niet altijd vervoer om naar jullie te komen, ga nog maar verder staken
on 17 September 2014
Ben 14 jaar op het kantoor te Hoboken geweest waar ze je steeds vriendelijk en respectvol behandelen. Nu woon ik in Deurne en moet ik me wensen tot het kantoor daar. De manier waarop ze je in Deurne te woord staan en behandelen is ronduit schandalig. Kijven en stem verheffen is voor de bediende aan het loket blijkbaar een normale gang van zaken. Moeten we daarvoor betalen.
on 04 September 2014
Even een reactie met een ander sfeertje... Ik ben absoluut tevreden van de werking van het ABVV. Uiteraard moet je soms wachten, daar kan niemand iets aan doen. Toch zeker niet de mensen die op dat moment hun best doen om je verder te helpen. Ook telefonisch kan ik altijd iemand bereiken, soms na een paar keer proberen. En telkens kunnen ze me een antwoord geven op mijn vragen! Dus aan de mensen daar, dikke merci :-)
on 11 July 2014
Is het nu zo moeilijk om een briefje aan een raam te hangen dat jullie vandaag gesloten zijn. we stonden met een 6 tal mensen voor de deur!
on 19 June 2014
Altijd zeer vriendelijk en vlot behandelt geweest , ik bewonder de werknemers voor het geduld dat ze daar soms moeten opbrengen , het is dazr geen speelzaal!!! Heb niets tegen kinderen , maar de ouders mogen ze wel eens wat respect leren , je moet maar werken met een bende loslopende, krijsende kinderen
on 16 June 2014
Ik heb een paar problemen gehad: - 'Om mijn dossier in orde te brengen moest ik toen nog in het centraal k
on 15 March 2014
Heb 1 keer gebeld, en direct vriendelijke dame aan de telefoon. Ben de dag nadien naar het kantoor geweest en ben heel vriendelijk en correct bediend. Voorlopig niets dan lof. Die mensen doen ook maar hun job en dat proberen ze naar omstandigheden zo goed mogelijk te doen. Dus van mijn kant uit, alle respect.
on 25 February 2014
Ik word altijd op een beleefde manier geholpen zowel aan de telefoon als aan het loket.En val die mensen niet aan die doen ook hun job maar.
on 19 November 2013
Slechtste service ooit ! de 21€ lidgeld gaat elke maand vlotjes van de rekening maar as je dan is technisch werkloos bent en ze moet je betalen kan je wachten ! moet van alle dagen tot 18u of 19u werken geraak dus niet bij de abvv ! Na 10keer bellen kreeg ik antw dat ze het in orde gingen maken maar spijtig genoeg nog geen geld te zien dan nog eens gebelt weer geen gehoor ! een mail geen reactie nu weer 6 keer gebelt constant dat stomme bandje ! onder tussen ben ik al 2weken aan het wachten op mijn geld en het begint seriuese de strot uit te hangen moet ik ni speciaal een dag onbetaald verlof vragen op mijn werk om het geld waar ik recht op heb te komen vragen aan jullie loket !!!
on 18 November 2013
Ik ben het ABVV dankbaar voor alle hulp ze me in het verleden hebben aangeboden. Wel vind ik het vreselijk dat sinds ik verhuisd ben naar Deurne de service hier enorm te wensen overlaat! Tijdens de kantooruren zijn ze nooit niet bereikbaarbaar en verwijst een antwoordapparaat je door persoonlijk naar het loket te komen,en dit voor een vraag die onmiddellijk kan beantwoord worden dus binnen de 3min is afgehandeld.In Deurne persoonlijk naar het loket komen kost mij 5min om er te geraken en 1 tot 2uur wachttijd om iemand te spreken...Zelfs voor iemand als ik die deeltijds werkt is het dus onmogelijk mijn probleem zowel telefonisch als persoonlijk af te handelen.Hiervoor woonde ik in Merksem,daar werd je tijdens de kantooruren telefonisch geholpen,of was het maar een half uur wachten eer het persoonlijk aan je beurt was aan het loket.Ik begrijp best dat deze situaties grotendeels ligt aan de werkloosheid per gemeente,toch zouden ze hiervoor een oplossing mogen zoeken.Een mail sturen is ook niet bepaald een oplossing voor dringende zaken want ook dan sturen ze je door persoonlijk naar het loket te komen of krijg je pas een mail terug 1 tot zelfs pas 2 weken later.Mijn tip...de telefoon tijdens de kantooruren zowieso steeds door iemand laten opnemen,dit vermindert de wachttijden misschien aan het loket zelf en zorgt het personneel ook niet steeds moet overwerken zoals hier zo goed als altijd gebeurt.Ik hoop echt hier in de toekomst iets aan wordt gedaan ;-)
on 17 October 2013
Ge betaalt elke maand lidmaatschap, mor zelf betalen doen ze precies niet.. Heb dan jaren goed gewerkt, er gebeurt iet in u leven waardoor ge u job ook kwijtgraakt, den Rva begrijpt dat mor geeft u toch 8 weken sanctie wegens reden ontslag. Bedankt baas! Paar dagen later toch brief mogen ontvangen van RVA da ge dan toch geen sanctie krijgt, mor wanneer krijg,ik mn geld mensen??!
on 03 July 2013
Beste leden van het vakbond het is nu al de 3de en heb nog geen stempelgeld gekregen ik heb mijn stempelkaart de 27ste weg gedaan kan ik een woordje uitleg krijgen dank u
on 02 July 2013
Gemaakt ik mijn vader verloren en dan mocht ik nog niet van ex werkgever mijn vader zijn laatste groet gaan geven en dan werk ik al 22 jaar voor deze persoon dus ja als dat geen reden is en geen respect heb voor het werkend volk mensen die altijd klaar staan voor hun job en niks te veel is en ook dat je maar twee weken verlof neem in het jaar en dan de rest van het jaar gewoon verder doet en dan krijg je dat te horen dat je eigen vader niet mag groeten awel dat ws gewoon teveel voor me en dat is de reden dat ik werkloos ben en dat ik zelf mijn ontslag heb genomen en dan nu met de vakbond dat het nog eens zo lang duurt voor dat je wat te weten komt of dat je enkele keren moet gaan voor het zelfde awel dat vind ik ook het top punt mvg Crapoen Didier
on 02 July 2013
Zo te lezen allemaal ben ik de enige niet dat niet te tevreden is over de abvv van deurne ik vind gewoon schandalig dat ze zo met de mensen hun voeten kunnen spelen ik ben al meer dan 20 jaar lid van deze vakbond maar wat ik nu mee maak dat is gewoon het top punt ik ben werkloos sinds januari en nu zijn we juli en nog geen cent of hoe dat de zaken staan vandaag ga ik nu voor de derde keer voor het zelfde liedje ja ik weet ook wel dat ik zelf ontslag genomen heb en dat ik de fout van mijn leven heb gedaan maar ze zullen het zelf eens moeten mee maken wat ik op 18 januari heb mee gema
on 08 April 2013
Ondertussen is het daar nog altijd een ramp, maanden wachten op geld waar je recht op hebt...
on 10 March 2013
Persoonlijk vind ik het zelf heel erg dat wanneer je betaalt om lid te worden ze nog niet de kleine moeite doen om de telefoon op te nemen. Ik ben hiervoor nog steeds woedend eigenlijk :/ de eerst volgende keer dat ik er ben zal ik het eens melden! Ik heb drie dagen op een rij gebeld zeker in totaal 30 keer en geen enkele keer namen ze op of ze duuwden gewoon af!! heb al spijt datk lid ben :-) net lid en ze helpen u dan nog eens niet. Nu zit ik weer met een kleine domme vraag en 9/10 nemen ze weer niet op waardoor ik dus ergens tijd moet voorzien om er te geraken... pfffffrt!!!
on 05 March 2013
Telefonisch contact gehad op 4/03/2013, geen antwoord gekregen,weliswaar correct behandelt geweest, terug gebeld op 05/03/2013 i.v.m. dezelfde vraag binnen de 2 minuten had ik een positief antwoord op mijn vraag. Bedankt hiervoor aan het personeel
on 24 January 2013
Is dit normaal, dat wanneer de kantoren in Deurne volgens de uurlijsten open zijn en je belt, dan gewoon een antwoord apparaat aan de lijn krijgt waarop je nog eens de openingsuren verteld worden, deze ervaring had ik reeds vorig jaar in Wijnegem mogen ondervinden. Ik heb na verscheidene keren te bellen toch eens eindelijk gehoor gekregen in Deurne, maar ik bleek niet op de juiste plaats te zijn met mijn vragen en werd door verwezen naar de Centrale in de Van Artevelde straat. Ik heb dan deze opgebelt om mijn juridisch probleem voor te leggen, maar geloof het of niet, het zelfde effect. Volgens de uurlijst zijn deze beschikbaar op Donderdag van 08.15u tot 12.30u en van 13.30u tot zelfs 18.00u, wel ik heb deze gebelt op Donderdag 24/1/13 om 11.30u en om 15.00u en wederom kreeg ik een antwoord apparaat met de openingsuren. Dit zijn niet de eerste klachten die ik tot jullie richt, er zijn er ook al geweest 2 x met verdwenen dokumenten door kantoor Wijnegem en deze is gegaan via een zekere meneer Luc Wyn. Gezien ik nooit gehoor krijg wanneer ik telefoneer en bijgevolg niet geholpen wordt, en dit is niet alleen mijn klacht, lees maar eens op de site van kantoor Deurne, begin ik sterk te overwegen, of ik wel een vakbond nodig heb, want tenslotte moet ik toch nog altijd alles zelf doen en uitzoeken, of misschien over te stappen naar een andere dienst. Ik vrees zelfs voor jullie, als dit zo blijft verder gaan, je op den duur veel klienten zal verliezen door zulk nonchaland en ondeskundig gedrag. Met vriendelijke groeten, Sophie Francois
on 21 January 2013
Een regelrechte schande hoe een werkende mens daar behandeld word de telefoon de hele dag afleggen en na sluitingsuur krijg je wel verbinding. men record is 47 keer gebeld zonder antwoord echt tof doe je job als ik mijn job ni doe word ik ook ontslagen een hoop sukkelaars daar
on 10 January 2013
Ik vind het een groot schandaal ingeschreven in oktober 2012 werkzoekende en oktober en november nog mijn geld ni gestort !! groot schandaal !!! betaal mijn rekeningen maar he !! ik ben gene profiteur want ik ben al terug aan het werken ! en als ik langstkom in wijnegem om te vragen hoe het zit wordt ge buiten gegooid want ze gaan sluiten opgebeld onderbemand in deurne . ja dan intresseert me ni , werkt mijn dossier af en betaal mijn geld !!!!
on 13 December 2012
Hallo. wat is ABVV?
on 10 December 2012
Joenge echt eh die stomme nieuwe wedgeving eh lot de mensen mor wachten oep hun geld altijd het zelfste of gaan jullie mijn rekeningen betalen!!!!!
on 15 October 2012
Ik vind het schandalig dat de telefoon gewoonweg niet word opgenomen tijdens drukte. Jullie verplichten mensen langs te komen voor wat tel geregelt kan worden. wat met bedlegerige?

Map from ABVV Deurne

Other shops near ABVV Deurne