Op zoek naar openingsuren?

ABVV Deurne

Telefoon: 03 324 24 11

Fax: 03 326 68 36

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Deurne

Omschrijving:
De openingsuren van ABVV Deurne Frank Craeybeckxlaan 79 in Deurne. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar ABVV Deurne.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Deurne

ABVV Deurne is momenteel GESLOTEN.
ABVV Deurne gaat terug open binnen 03 uur en 20 minuten.

4.66/10 gebaseerd op 3 beoordelingen

urenheader openingsuren van ABVV Deurne in Frank Craeybeckxlaan 79 in 2100 Deurne

Beoordelingen van ABVV Deurne

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 31 maart 2015

Niets dan lof en respect voor de mensen die daar werken en ons helpen ! Dikke pluim. :)

op 04 maart 2015

04/03/2015 Heb vandaag 23 maal gebeld naar het kantoor het was steeds in gesprek !!

op 23 november 2014

Een paar mensen even uit de droom helpen! Verschillende leden van ABVV Deurne hebben klachten. Ik ben geen uitzondering. Een maand voor ik ging werken was ik ziek en kreeg ik een brief dat ik een sanctie ging krijgen omdat ik dit niet had aangegeven op mijn kaart. Om alles in orde te brengen heb ik de voeten van onder mijn lijf gelopen. Nadat ik alle documenten had verzameld en terug aan het loket stond namen ze er mijn kaart bij. Wonder boven wonde stond dat wel aangegeven! MENSEN KAN IK €100 EXTRA ONTVANGEN VOOR NIEUWE SCHOENEN!!! Nu ik werk met een actieva-kaart is mijn bedrijf waar ik werk overgenomen. Normaal betaald het ABVV een deel van mijn loon €500. In oktober 2014 overgenomen en in november 2014 geen geld meer. De detectie heeft contact op genomen met de RVA en die hebben ons verteld dat er niets hoeft gedaan te worden. We zijn eind november en heb nog altijd niets gekregen. Na wel 50 keer te bellen hoor ik dood leuk dat ik even moet langs komen met verschillende documenten waar ik nog nooit van heb gehoord, en als je dan vraagt hoe dat dat document eruit ziet kunnen ze je niet helpen. Jongens waar zijn jullie mee bezig! Hoe lang werken jullie daar. Bovendien ben ik de enige in het bedrijf (500 man) die mijn actieva-kaart terug moet laten registreren. Om nog maar te zwijgen of ik dat geld van november ga te zien krijgen. Weer een dag onbetaald verlof nemen!

op 18 november 2014

Ik weet niet voor wat jullie mijn stempelgeld niet betalen is al 2 maanden geleden ga je naar de vakbond Wijnegem hangt er een briefje gesloten, waarom wordt dat niet op de site van jullie gezet gewoon van vakbond veranderen, ik woon in Ranst en heb ook niet altijd vervoer om naar jullie te komen, ga nog maar verder staken

op 17 september 2014

Ben 14 jaar op het kantoor te Hoboken geweest waar ze je steeds vriendelijk en respectvol behandelen. Nu woon ik in Deurne en moet ik me wensen tot het kantoor daar. De manier waarop ze je in Deurne te woord staan en behandelen is ronduit schandalig. Kijven en stem verheffen is voor de bediende aan het loket blijkbaar een normale gang van zaken. Moeten we daarvoor betalen.

op 04 september 2014

Even een reactie met een ander sfeertje... Ik ben absoluut tevreden van de werking van het ABVV. Uiteraard moet je soms wachten, daar kan niemand iets aan doen. Toch zeker niet de mensen die op dat moment hun best doen om je verder te helpen. Ook telefonisch kan ik altijd iemand bereiken, soms na een paar keer proberen. En telkens kunnen ze me een antwoord geven op mijn vragen! Dus aan de mensen daar, dikke merci :-)

op 11 juli 2014

Is het nu zo moeilijk om een briefje aan een raam te hangen dat jullie vandaag gesloten zijn. we stonden met een 6 tal mensen voor de deur!

op 19 juni 2014

Altijd zeer vriendelijk en vlot behandelt geweest , ik bewonder de werknemers voor het geduld dat ze daar soms moeten opbrengen , het is dazr geen speelzaal!!! Heb niets tegen kinderen , maar de ouders mogen ze wel eens wat respect leren , je moet maar werken met een bende loslopende, krijsende kinderen

op 16 juni 2014

Ik heb een paar problemen gehad: - 'Om mijn dossier in orde te brengen moest ik toen nog in het centraal k

op 15 maart 2014

Heb 1 keer gebeld, en direct vriendelijke dame aan de telefoon. Ben de dag nadien naar het kantoor geweest en ben heel vriendelijk en correct bediend. Voorlopig niets dan lof. Die mensen doen ook maar hun job en dat proberen ze naar omstandigheden zo goed mogelijk te doen. Dus van mijn kant uit, alle respect.

op 25 februari 2014

Ik word altijd op een beleefde manier geholpen zowel aan de telefoon als aan het loket.En val die mensen niet aan die doen ook hun job maar.

op 19 november 2013

Slechtste service ooit ! de 21€ lidgeld gaat elke maand vlotjes van de rekening maar as je dan is technisch werkloos bent en ze moet je betalen kan je wachten ! moet van alle dagen tot 18u of 19u werken geraak dus niet bij de abvv ! Na 10keer bellen kreeg ik antw dat ze het in orde gingen maken maar spijtig genoeg nog geen geld te zien dan nog eens gebelt weer geen gehoor ! een mail geen reactie nu weer 6 keer gebelt constant dat stomme bandje ! onder tussen ben ik al 2weken aan het wachten op mijn geld en het begint seriuese de strot uit te hangen moet ik ni speciaal een dag onbetaald verlof vragen op mijn werk om het geld waar ik recht op heb te komen vragen aan jullie loket !!!

op 18 november 2013

Ik ben het ABVV dankbaar voor alle hulp ze me in het verleden hebben aangeboden. Wel vind ik het vreselijk dat sinds ik verhuisd ben naar Deurne de service hier enorm te wensen overlaat! Tijdens de kantooruren zijn ze nooit niet bereikbaarbaar en verwijst een antwoordapparaat je door persoonlijk naar het loket te komen,en dit voor een vraag die onmiddellijk kan beantwoord worden dus binnen de 3min is afgehandeld.In Deurne persoonlijk naar het loket komen kost mij 5min om er te geraken en 1 tot 2uur wachttijd om iemand te spreken...Zelfs voor iemand als ik die deeltijds werkt is het dus onmogelijk mijn probleem zowel telefonisch als persoonlijk af te handelen.Hiervoor woonde ik in Merksem,daar werd je tijdens de kantooruren telefonisch geholpen,of was het maar een half uur wachten eer het persoonlijk aan je beurt was aan het loket.Ik begrijp best dat deze situaties grotendeels ligt aan de werkloosheid per gemeente,toch zouden ze hiervoor een oplossing mogen zoeken.Een mail sturen is ook niet bepaald een oplossing voor dringende zaken want ook dan sturen ze je door persoonlijk naar het loket te komen of krijg je pas een mail terug 1 tot zelfs pas 2 weken later.Mijn tip...de telefoon tijdens de kantooruren zowieso steeds door iemand laten opnemen,dit vermindert de wachttijden misschien aan het loket zelf en zorgt het personneel ook niet steeds moet overwerken zoals hier zo goed als altijd gebeurt.Ik hoop echt hier in de toekomst iets aan wordt gedaan ;-)

op 17 oktober 2013

Ge betaalt elke maand lidmaatschap, mor zelf betalen doen ze precies niet.. Heb dan jaren goed gewerkt, er gebeurt iet in u leven waardoor ge u job ook kwijtgraakt, den Rva begrijpt dat mor geeft u toch 8 weken sanctie wegens reden ontslag. Bedankt baas! Paar dagen later toch brief mogen ontvangen van RVA da ge dan toch geen sanctie krijgt, mor wanneer krijg,ik mn geld mensen??!

op 03 juli 2013

Beste leden van het vakbond het is nu al de 3de en heb nog geen stempelgeld gekregen ik heb mijn stempelkaart de 27ste weg gedaan kan ik een woordje uitleg krijgen dank u

op 02 juli 2013

Gemaakt ik mijn vader verloren en dan mocht ik nog niet van ex werkgever mijn vader zijn laatste groet gaan geven en dan werk ik al 22 jaar voor deze persoon dus ja als dat geen reden is en geen respect heb voor het werkend volk mensen die altijd klaar staan voor hun job en niks te veel is en ook dat je maar twee weken verlof neem in het jaar en dan de rest van het jaar gewoon verder doet en dan krijg je dat te horen dat je eigen vader niet mag groeten awel dat ws gewoon teveel voor me en dat is de reden dat ik werkloos ben en dat ik zelf mijn ontslag heb genomen en dan nu met de vakbond dat het nog eens zo lang duurt voor dat je wat te weten komt of dat je enkele keren moet gaan voor het zelfde awel dat vind ik ook het top punt mvg Crapoen Didier

op 02 juli 2013

Zo te lezen allemaal ben ik de enige niet dat niet te tevreden is over de abvv van deurne ik vind gewoon schandalig dat ze zo met de mensen hun voeten kunnen spelen ik ben al meer dan 20 jaar lid van deze vakbond maar wat ik nu mee maak dat is gewoon het top punt ik ben werkloos sinds januari en nu zijn we juli en nog geen cent of hoe dat de zaken staan vandaag ga ik nu voor de derde keer voor het zelfde liedje ja ik weet ook wel dat ik zelf ontslag genomen heb en dat ik de fout van mijn leven heb gedaan maar ze zullen het zelf eens moeten mee maken wat ik op 18 januari heb mee gema

op 08 april 2013

Ondertussen is het daar nog altijd een ramp, maanden wachten op geld waar je recht op hebt...

op 10 maart 2013

Persoonlijk vind ik het zelf heel erg dat wanneer je betaalt om lid te worden ze nog niet de kleine moeite doen om de telefoon op te nemen. Ik ben hiervoor nog steeds woedend eigenlijk :/ de eerst volgende keer dat ik er ben zal ik het eens melden! Ik heb drie dagen op een rij gebeld zeker in totaal 30 keer en geen enkele keer namen ze op of ze duuwden gewoon af!! heb al spijt datk lid ben :-) net lid en ze helpen u dan nog eens niet. Nu zit ik weer met een kleine domme vraag en 9/10 nemen ze weer niet op waardoor ik dus ergens tijd moet voorzien om er te geraken... pfffffrt!!!

op 05 maart 2013

Telefonisch contact gehad op 4/03/2013, geen antwoord gekregen,weliswaar correct behandelt geweest, terug gebeld op 05/03/2013 i.v.m. dezelfde vraag binnen de 2 minuten had ik een positief antwoord op mijn vraag. Bedankt hiervoor aan het personeel

op 24 januari 2013

Is dit normaal, dat wanneer de kantoren in Deurne volgens de uurlijsten open zijn en je belt, dan gewoon een antwoord apparaat aan de lijn krijgt waarop je nog eens de openingsuren verteld worden, deze ervaring had ik reeds vorig jaar in Wijnegem mogen ondervinden. Ik heb na verscheidene keren te bellen toch eens eindelijk gehoor gekregen in Deurne, maar ik bleek niet op de juiste plaats te zijn met mijn vragen en werd door verwezen naar de Centrale in de Van Artevelde straat. Ik heb dan deze opgebelt om mijn juridisch probleem voor te leggen, maar geloof het of niet, het zelfde effect. Volgens de uurlijst zijn deze beschikbaar op Donderdag van 08.15u tot 12.30u en van 13.30u tot zelfs 18.00u, wel ik heb deze gebelt op Donderdag 24/1/13 om 11.30u en om 15.00u en wederom kreeg ik een antwoord apparaat met de openingsuren. Dit zijn niet de eerste klachten die ik tot jullie richt, er zijn er ook al geweest 2 x met verdwenen dokumenten door kantoor Wijnegem en deze is gegaan via een zekere meneer Luc Wyn. Gezien ik nooit gehoor krijg wanneer ik telefoneer en bijgevolg niet geholpen wordt, en dit is niet alleen mijn klacht, lees maar eens op de site van kantoor Deurne, begin ik sterk te overwegen, of ik wel een vakbond nodig heb, want tenslotte moet ik toch nog altijd alles zelf doen en uitzoeken, of misschien over te stappen naar een andere dienst. Ik vrees zelfs voor jullie, als dit zo blijft verder gaan, je op den duur veel klienten zal verliezen door zulk nonchaland en ondeskundig gedrag. Met vriendelijke groeten, Sophie Francois

op 21 januari 2013

Een regelrechte schande hoe een werkende mens daar behandeld word de telefoon de hele dag afleggen en na sluitingsuur krijg je wel verbinding. men record is 47 keer gebeld zonder antwoord echt tof doe je job als ik mijn job ni doe word ik ook ontslagen een hoop sukkelaars daar

op 10 januari 2013

Ik vind het een groot schandaal ingeschreven in oktober 2012 werkzoekende en oktober en november nog mijn geld ni gestort !! groot schandaal !!! betaal mijn rekeningen maar he !! ik ben gene profiteur want ik ben al terug aan het werken ! en als ik langstkom in wijnegem om te vragen hoe het zit wordt ge buiten gegooid want ze gaan sluiten opgebeld onderbemand in deurne . ja dan intresseert me ni , werkt mijn dossier af en betaal mijn geld !!!!

op 13 december 2012

Hallo. wat is ABVV?

op 10 december 2012

Joenge echt eh die stomme nieuwe wedgeving eh lot de mensen mor wachten oep hun geld altijd het zelfste of gaan jullie mijn rekeningen betalen!!!!!

op 15 oktober 2012

Ik vind het schandalig dat de telefoon gewoonweg niet word opgenomen tijdens drukte. Jullie verplichten mensen langs te komen voor wat tel geregelt kan worden. wat met bedlegerige?

Plan van ABVV Deurne

In de buurt van ABVV Deurne