ABVV Deurne

Telefoon: 03 324 24 11

Fax: 03 326 68 36

Website:
www.abvv.be

Categorie:
Vakbond - Vakbond Deurne

Omschrijving:
De openingsuren van ABVV Deurne Frank Craeybeckxlaan 79 in Deurne. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar ABVV Deurne.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van ABVV.

Openingsuren van ABVV Deurne

ABVV Deurne is momenteel GESLOTEN.
ABVV Deurne gaat terug open binnen 2 dagen 12 uur en 13 minuten.

3.66/10 gebaseerd op 6 beoordelingen

urenheader openingsuren van ABVV Deurne in Frank Craeybeckxlaan 79 in 2100 Deurne

Beoordelingen van ABVV Deurne

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 23 april 2018
Loket nummer 3 en vooral 4 hebben niet de bekwaamheid om dossiers en problemen op te lossen. Ik heb reeds 3x voor hetzelfde probleem me aangemeld en telkens wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd en dit terwijl er een duidelijk dadingsovereenkomst is opgesteld. Het enige wat zij nog moesten doen is mijn advocaat/schuldbemiddelaar contacteren om het plan af te ronden. Bij de ABVV op de Paardenmarkt was ik altijd vriendelijk en correct geholpen, dat kan ik niet zeggen van loket nurmmer 3 en 4 betreft ABVV te Deurne, F. Creaybeckxlaan!
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /customers/f/0/f/openingsuren.info/httpd.www/includes2/bedrijf.inc.php:706 Stack trace: #0 /customers/f/0/f/openingsuren.info/httpd.www/newindex.php(265): include_once() #1 {main} thrown in /customers/f/0/f/openingsuren.info/httpd.www/includes2/bedrijf.inc.php on line 706