Hubo Bornem

Telefoon: 03/830.25.90

Fax: 03/828.94.92

Website:
www.hubo.be

Categorie:
Doe-het-zelf - Doe-het-zelf Bornem

Omschrijving:
De openingsuren van Hubo Bornem Tijpel 7a in Bornem. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar Hubo Bornem.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van H. België.

Openingsuren van Hubo Bornem

Hubo Bornem is momenteel GESLOTEN.
Hubo Bornem gaat terug open binnen 01 uur en 35 minuten.

10/10 gebaseerd op 1 beoordeling

urenheader openingsuren van Hubo Bornem in Tijpel 7a in 2880 Bornem

Beoordelingen van Hubo Bornem

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 30 augustus 2016
Bedankt Heidi voor de heel goede service!
op 05 mei 2016
Een goede doe het zelf zaak met bekwaam personeel en winkel verantwoordelijke. Steeds goede service en uitleg. Elk personeelslid heeft zijn eigen gamma producten en indien nodig vraagt Men een collega of de winkel verantwoordelijke waarvan je Steeds een eerlijke uitleg krijgt met als klant de vrije keuze. Ik begrijp dus niet waarom iemand zoals Mr jansegers een recessie durft te plaatsen die dateert uit de prille begin periode van de zaak wanneer iedereen zijn draai nog moest vinden, ook de klanten. Kon Mr jansegers dan de 100 km doden tocht dan al stappen voor dat hij Kon kruipen? Voor het personeel van HUBO Bornem respect, Doe zo verder, Dank voor de steeds goede service en Vriendelijk onthaal.
op 05 mei 2016
Goede doe het zelf zaak met bekwaam personeel. Zeer goede service en goede uitleg over het product indien onvoldoende kennis vraagt Men een collega die meer op de hoogte is van het bepaalde product zo heeft elke winkelbediende zijn eigen specifiek product gamma. Bij de winkel verantwoordelijke kan je terecht voor meer specifieke vragen waarop je steeds een eerlijk en afdoende antwoord krijgt ook worden er geen bepaalde producten opgedrongen maar krijgt de klant steeds de vrije keuze van aankoop. Voor mij een goede doe het zelf zaak met bekwaam en steeds Vriendelijk personeel en winkelverantwoordelijke. Ik begrijp niet waarom iemand een recessie durft te plaatsen zoals de Mr jansegers . Die recessie dateert uit de prille begin periode van de zaak een periode waarin iedereen zijn draai nog moest vinden, ook de klanten. Ik vraag mij dan ook af of Mr jansegers de 100km Dodentocht al had gedaan voor dat hij Kon kruipen? Aan de mensen van HUBO Bornem respect, doe zo verder en Dank voor de uitstekende service bij ieder bezoek.
op 19 april 2014
Slechtste doe-het-zelfzaak waar ik ooit geweest ben!!! Ik had hier een tuinmeubelset besteld. Ik werd zelf nooit gecontacteerd voor mijn bestelling en elke keer ik zelf belde kreeg ik een andere datum door. Ik heb zelf naar een andere vestiging moeten bellen voor te weten wanneer dit zou binnenkomen. Ik heb mijn voorschot gaan terughalen en mijn tuinmeubelen besteld in een andere vestiging. Een winkel vol oncapabele mensen die niet weten wat ze doen en een onbeschofte winkelverantwoordelijke die dan nog beweert dat dit niet zo is gegaan en de fouten niet durft inzien. Hier zien ze mij nooit meer terug.

Plan van Hubo Bornem

In de buurt van Hubo Bornem