T-interim Beveren

Telefoon: 03 750 24 90

Fax: 03 750 24 99

Website:
www.t-interim.be

Categorie:
Interimkantoren - Interimkantoren Beveren-Waas

Omschrijving:
De openingsuren van t-interim Beveren Oude zandstraat 12 in Beveren-Waas. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar t-interim Beveren.
Over deze pagina

Deze bedrijfspagina is geregistreerd op naam van M. Vanderstappen.

Openingsuren van T-interim Beveren

t-interim Beveren is momenteel OPEN.

9/10 gebaseerd op 2 beoordelingen

urenheader openingsuren van t-interim Beveren in Oude zandstraat 12 in 9120 Beveren-Waas

Beoordelingen van T-interim Beveren

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 10 juli 2018
Bij de vraag wat de zoon gaat verdienen op zijn vakantiejob kon nauwelijks geantwoord worden...kreeg een bedrag te horen en blijkbaar kent die persoon ook niet het verschil tss netto en bruto... Op het contract stobd nog een ander bedrag, €2.5 minder, bruto. Het aantal dagen per week dat men moest werken, ook verkeerd doorgegeven, 4 dagen ipv 5! Wanneer je voor dit alles telefoneert, kan de persoon die het zou moeten weten...toevallig niet ad telefoon komen. Triest! En een zoon die teleurgesteld is!!
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /customers/f/0/f/openingsuren.info/httpd.www/includes2/bedrijf.inc.php:706 Stack trace: #0 /customers/f/0/f/openingsuren.info/httpd.www/newindex.php(265): include_once() #1 {main} thrown in /customers/f/0/f/openingsuren.info/httpd.www/includes2/bedrijf.inc.php on line 706