Match

Telefoon: 03/641.60.70

Categorie:
Supermarkt - Supermarkt Merksem

Omschrijving:
De openingsuren van Match Maantjessteenweg 143 in Merksem. Gebruik de knop 'Plan je route naar' om de snelste route uit te rekenen naar Match.
Uw bijdrage

Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren.

Met een account kunt u ook stemmen en reageren op winkels en bedrijven.

Openingsuren van Match

Match is momenteel GESLOTEN.
Match gaat terug open binnen 07 uur en 55 minuten.

4/10 gebaseerd op 3 beoordelingen

urenheader openingsuren van Match in Maantjessteenweg 143 in 2170 Merksem

Beoordelingen van Match

Om een beoordeling te geven kan u zich registreren en/of aanmelden.

op 24 juli 2014
Onlangs gerenoveerd, echter vloertegels liggen nog steeds los of er zijn gewoon gaten in, klantgeleiding is slecht, parking is onverzorgd, personeel weigert alle vorm van beleefdheid, duur, nieuw management bakt er niets van, dozen in diepvries zijn wak, dus sporen van ontdooing. Voorbeeld van hoe het niet moet.
op 30 maart 2013
Volgens testaankoop een van de duurste supermarkten in de Antwerpse agglomeratie maar heeft bovendien op basis van mijn ervaringen zo ongeveer de onbeschofste kassiersters van alle supermarkten in de omtrek. Niet de klant is koning maar wel deze dames. Indien het hen niet past wordt men ongenadig afgeblaft. Ik koop er dan ook slechts het hoogtsnodige en betaal liefst met gepast geld, want met dit laatste heb ik ook een slechte ervaring. Bedrijfsleiding is volgens mij onbekwaam om een supermarkt te runnen.
op 06 juni 2012
Lange wachtrijen, kassiersters onbekwaam en werken traag, verlaten soms hun kassa zonder reden, terwijl de mensen wachten. Te weinig kassa's open en bedrijfleider grijpt niet in, en laat alles betijen.

Plan van Match

In de buurt van Match